torstai 4. huhtikuuta 2013

Day 6 : Fruit Nails

Blogi tuntuu taas vaipuneen hiljaiselon syövereihin. Teillekkin osalle on varmaan tuttu käsite nimeltään Kiire. Anyone? Postausten väliä lisää vielä sekin, kun meidän parempi kone vanhus on alkanut reistailla. Epäillään, että koneen sisälle on ajan kuluessa kerääntynyt pölyä kasaksi asti, joten tämä ylikuumenee tosi helposti. Tätäkin postausta pitää pikkusen vinhaa kirjoittaa, ettei kone sammu ja jos sen tekee, en ota vastuuta teoistani! Jos tämä kone menee korjaukseen, mulla saattaa postaustahti venyä vielä lisää, koska en jaksa avata mun omaa miniläppäriä. Se on nimittäin niin hidas, että pinna katkeaa hyvin nopeasti. 

Taisin kolme kertaa yrittää tehdä muka niin hyvällä uudella idealla kynsiä. Ensiksi halusin mansikkakynnet. Sitten koitin ananaskynsiä. Näytti aivan hirveille räpellyksille. Sitten yhtäkkiä sain päähäni, että teen omena kynnenpäihin. Tuumasta toimeen. Halusin ehdottomasti kynsille alle glitterin, joten laitoin tuhdin kerroksen Color Clubin Starry Temptressiä alle. Jännityksellä maalailin akryylimaaleilla noita lehtiä ja suureksi hämmästykseksi sain ne näyttämään omenilta. Wihii! 


Käyttämäni tuotteet: 
Yves Rocher - Aluslakka 
Color Club - Starry Temptress Top Coat ( pohja )
Orly - Terracotta ( punaiset omenat )
Miss Selene - 216 ( vihreät omenat )
+ ruskeaa, vihreää ja valkoista akryylimaalia

6 kommenttia:

 1. Hyvin onnistuneet omput, oikein herkullisen näköiset!:)

  VastaaPoista
 2. Osaisinpä mäki tehä tommosia aivan makeita kynsiä! Yhenki värin laittaminen tuottaa välil hankaluuksia.. haha :D
  Käyppä kurkkimas mun blogia!:)
  http://lisamarias.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kiitos! :) En itsekkään ennen lakkoihin hurahtamista osannut lakatha millään tavoin kynsiä, mutta jotenkin siihen harjaantuu ajan myötä! :D Käyn kanssa kattomas sun blogin! :)

   Poista