lauantai 11. toukokuuta 2013

Essence - Mellow Yellow

Piti munkin päästä koittamaan taitojani akryylimaalauksessa kunnolla. Ennen olen maaleilla räpeltänyt vain pieniä kuvioita, kuten leobardikuvioita tai pääsiäisenä pajunkissoja. Ensimmäisenä tajusin, että musta akryylimaali ei sovi isojen alueiden maalaukseen tasaisesti. No, ajattelin pelastavani tilanteen sitten päällyslakalla, kun sen aika tulee. Pisteet vain äkkiä päälle ja lakkaukset oli päällilakkaa vaille valmiit. Luulin ensin, että päällyslakka oli pelastanut tilanteen, mutta kuivuttuaan epätasaisuus tuli esille paremmin kuin hyvin. 

Pari päivää näillä sitten mentiin, ja poisto operaatiosta tuli sota. Musta akryylimaali levisi kaikkialle. Värjäsi myös hienosti kynsinauhat. Niitä sitten siivottiin siinä pari tovia. Ensi kerralla taidan suosiolla ottaa foliolla tuon tapaiset lakkaukset pois. Säästyy huomattava määrä aikaa ja kirosanoja. 


Käytetyt tuotteet: 
Yves Rocher - Aluslakka
Essence - Mellow Yellow
Flormar - U01
Flormar - 821
Wild Mild - Nail art-lakka
Wet'n Wild - Wild Shine - Clear Nail Protector 
+ mustaa akryylimaalia 


Oon muuten ajatellut, että tekisin aina välillä tänne blogin puolelle omia arviointejani lakka merkeistä. Lähinnä arvioisin sellaisia merkkejä, joilta minulla on lakkoja enemmän kuin neljä, että olisi mahdollisimman varma keskenäisestä laadusta. Tämä on kyllä vielä täysin kehitteillä. Ainakin näin ens alkuun merkkeinä voisi olla mm. Essence, W7 ja Flormar. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti