perjantai 2. elokuuta 2013

Nubar - Cream Delight

Näihin kynsiin löysin idean Annilta. Kynnet olivat niin ihanat, että oli itsekin pakko näitä testata. Oma samankaltainen glitterlakkani ei sopinut niin hyvin toteutukseen, kuin alkuperäisessä on. Hassua, että kumpikin glitterlakka on samalta merkiltä ja samasta kokoelmasta! Nyt jälkeenpäin ajatellen olisi pitänyt ostaa juuri se toinen. Minulla on Golden Rosen Jolly Jewelseistä numero 123, kun taas alkuperäisessä 118. Taidanpa käydä ostamassa sen, ja 123 lähtee uuteen kotiin. Kaikesta huolimatta pidin kynsistä todella paljon ja kynnet oli juuri minun tyyliset. Harmi vain, että nuo Golden Rosen glitterit tekevät hirveän karhean pinnan lakkauksiin, eikä yksi kerros päällyslakkaa auttanut tarpeeksi. Toista kerrosta en enää jaksanut alkaa laittaa, joten karheilla kynsillä mentiin seuraavat viisi päivää. :D 

Käytetyt lakat:
Trind - Caring Base Coat
Nubar - Cream Delight
Golden Rose - Jolly Jewels - 123
Konad - Black ( Leimaus )
Sally Hansen - White On ( Rusetin valkoinen tausta )
Dermosil - Top Coat

Rusetin tein tuolla tee-se-itse-water-decals menetelmällä. Eli ensiksi leimaat normaalisti jonkun kuvion leimauslaatasta stampperiin. Minulla oli Konadin M77. Kun kuvio on stampperissa levitä sen sisälle haluamasi värinen lakka. Anna kuivua ja levitä päälle varovasti päällyslakka (kuvio on siis vieläkin kiinni stampperissa!). Kun päällyslakka on kuivunut irrota taideteos varovasti pinseteillä irti stamperista. Päällyslakasta jää niin sanottu kalvo leimauksen taakse samallalailla niinkuin siirtokuvissakin on. Asettele kynnelle ja levitä (varovasti!) päällyslakka. Itse sain pilattua rusetin kaksi kertaa, kun leimaukset levisivät. Kalvon reuna katoaa kynsillä, kun päälle pistää päällyslakan. Toivottavasti tajusitte menetelmän. Voin innostua tekemään tästä menetelmästä tutoriaalin tänne blogiin! 

8 kommenttia:

 1. Tota "kuivaleimausta" tai mikä sen nimi ikinä onkaan pitäis kyllä testata.

  Ja nää kynnet on ihan tosi ihanat, niin sinulla kuin alkuperäis mallissakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Ja kannattaa testata yllättävän helppoa tehdä! (:

   Poista
 2. tee sellane tutorial!:) ja tosi nätit kynnet on !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Suunniteltuina on kynnet jo tutoriaaliin, mutta mulla on parit kynnet vielä postaamatta,joten ne postaan ensiksi ja sitten teen tuon tutoriaalin! :)

   Poista
 3. Tuton kannalla olen ehdottomasti! En ollut kuullutkaan tollaisesta:) Kauniit kynnet.

  VastaaPoista
 4. Oi että ompa nätit nämä sinunkin versiot! :) Ja kiitos tosi paljon inspiraation maininnasta;) En olekaan ennen törmännyt blogiisi, mut täytyy ehdottomasti jäädä seuraamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tietysti mainitsin, kun idea suoraan sun kynsistä tuli näihin! (;

   Poista