sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Glitteriä

Päätin pitkästä aikaa lakkailla tummalla lakalla. Multa se on tosi harvinaista, koska en tunne oloani kotoisaksi tummissa lakoissa. Päätin rohkaistua ja hypätä pois mukavuusalueeltani. Minulle mukavuusalue ei ole niinkään väristä kiinni. Voin hyvin lakata kynnet vaikka vaaleanvihreällä tai -sinisellä ja silti tuntuu olo kotoisalta, mutta jos lakka onkin tummanvihreä tai -sininen ei olo olekaan enää niin kotoisa. Hassua.

Pohjalakan lakattuani kynsille pää löi tyhjää. En meinannut millään keksiä koristeluita kynsiin. Kun aikani olin lakkalaatikkoa tonkinut löysin käyttämättömäksi jääneen Golden Rosen Jolly Jewels 112:sen. Lakka olisi alunperin pitänyt myydä eteenpäin, mutta se oli sitten vain jotenkin unohtunut. Onneksi unohtui! Lakkasin glitteriä kärkiin ja laitoin pisteet vielä reunalle ja done! Kynsistä tuli tosi kivat ja pidin näitä reilun viikon verran. Loppujen lopuksi lakkauksissa oli jo niin paljon kärkikulumia, että jouduin ne poistamaan.

Käytetyt lakat :
Dermosil - Base Coat
Golden Rose - Matte Velvet - 107 ( pohja )
Golden Rose - Jolly Jewels - 112 ( glitter )
Essence - Go Bold! ( pisteet )

Onkos teillä joitain värejä tai sävyjä joita, ette mieluusti kynsille laittaisi? :)

4 kommenttia:

 1. Ihanat!

  Minulle nuo siniset lakat on vähän vieraita, mutta nyt oon huomannut, että nekin alkaa kelpaamaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Oon huomannut, että monelle sininen juuri se väri, jota ei mieluusti sutisi kynsille! Minulle sininen ei ole koskaan tuottanut mitään vaikeuksia. Ihme kyllä! :D

   Poista
 2. Niin hienot kynnet oot taas tehnyt! :)

  Keltainen ja oranssi ovat värejä, joita en kovin usein kynsille lakkaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! (:

   Keltainen on kyllä kans sellainen väri, joita monet vierastaa! :D

   Poista