keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Vaaleanpunaista talveen

Halusin lakata jotain talvista kynnelle. Pienen pohdinnan jälkeen nappasin Opin Pussy Galoren käyttämättömien lakkojen joukosta. Kesken kynsien lakkaamiseen koin pienen "wtf-momentin". Miksi olin alkanut lakata vaaleanpunaisella lakalla, kun aluksi piti tehdä talviset kynnet. Noh, kompromissi kohtasi kompromissin ja tein sitten vaaleanpunaiset talvikynnet. Nimettömään Gina Tricotin Silveriä ja päälle lumihiutaleita Bundle Monsterin 323:sta. Kynnet näyttivät omasta mielestäni vielä liian tylsille, joten poimin China Glazen Doll Housesta pari glitteriä lumihiutaleiden keskelle. Glitterit aseteltuani kynsille, koin uuden wtf-momentin. Nää glitterithän on ihan liian pieniä! Ne näytti pullossa isommille...

Näistä tuli tosi kivat, ja pysyivät kynsillä yli kauan! Viikonkaan päästä näissä ei ollut kärkikulumaa juuri ollenkaan, ellei mikroskoopilla tiiraillut. 


Jos oikein tihrustatte kuvia, voitte nähdä lumihiutaleiden keskeltä nuo glitterit. Luonnossa ne erottuivat paljo paremmin ja olivat tosi kiva lisä lakkauksille. Käytetyt lakat : 
Dermosil - Base Coat
Opi - Pussy Galore
Gina Tricot - Silver 
Konad - White (leimat)
China Glaze - Doll House
Flormar - Matifying Top Coat

Nyt jos joku tietää jonkin hyvän ja ilmaisen kuvienlisäysohjelman, voisi ilmiantaa sen tänne, sillä bloggerin kuvanmuokkaukset aiheuttaa mulle harmaita hiuksia ja itkun parahduksia. Nyyhkis.

2 kommenttia: