perjantai 7. helmikuuta 2014

Kultaisia kukkasia

Mulla on taas yrityksessä ostolakko, joka alkoi helmikuun 1.päivä ja pitäis tän kuun loppuun asti kestää. Onnistun tässä varmasti! Helppo nakki! (Not gonna happen...) TIETYSTI mä valitsin kuukauden, jolloin Cesarssille tulee Opin Brazil-kokoelma myyntiin ja joulukokoelman lakat on alennuksessa 10€!! Jättäkää mulle yks Just Can't Cope-Acabana ja Underneath The Mistletoe jäljelle, jookosta joo? (Toivoo turhia) Maaliskuu hurry up!

Kun Opin kultaihanuudet My favourite ornament ja Love.Angel.Music.Baby saapuivat mulle, en pystynyt pantata näitä ihanuuksia hetkeäkään vaan ne pääsivät heti lakattaviksi. Mukaan lakkauksiin tuli myös Essien The Girls Are Out. Päälle suunnitelmissa oli leimata LAMBilla kukkia, mutta se ei toiminutkaan niin hyvin leimauksissa kun luulin. Lopuksi leimasin kukat Orlyn Glitzillä. Leimaukset ei kynsistä erottunut niin paljon kuin olin kuvitellut, joten sain mahtavan idean laittaa kultaisia irtoglittereitä kukkien keskelle. Fail. Sinnehän ne kukat oikein lahjakkaasti katosivat. Ihastelkaapa siis lakkoja, jotka kaikki olivat aivan huippuja levittyvyydeltään kuten myös peittävyydeltään. Kaikkia vaivaiset kaksi kerrosta. 

Käytetyt lakat:
Dermosil - Base Coat
Opi - My favourite ornament (pikkusormi ja etusormi)
Opi - Love.Angel.Music.Baby (keskisormi)
Essie - The Girls Are Out (nimetön)
Flormar - Matifying Top Coat
+kultaisia glittereitä

Kynnet oli ihan kivat, muttei aiheuttanut mitään "Wow"-efektiä missään vaiheessa.  (Ellei lasketa mukaan My favourite ornamentin kimalluksen ihailua eikä Love.Angel.Music.Babyn satiinipinnan silittelyä hurmiossa :D) Pysyvyys näissä oli todella hyvä ja voin suositella teille näitä lakkoja koska vaan! Varsinki My favourite ornament on ihan must have jos pidät kullasta ja loputtomasta kimaltelun tuijottelusta. 

Omistatteko Opin My Favourite Ornamentiä vai onko lakka teille nounou? :)

2 kommenttia: