sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Glitteriset seeprat part. 2

Täällä tuli tänään lunta ihan urakalla, ja sain hyvästellä kevään lämpimän sään ja auringon paisteen. Möh.


Kun pihalla näyttää takatalvi tulevan, päätin postailla yhdet glitterpläjäykset, joista kimallusta ei puuttunut! Kynsiä lakatessa halusin kynsille jotain tuttua ja turvallista. Käyttämättömien lakkojen joukosta löytyi Golden Rosen 107, joka on glitterlakka täynnä turkooseja isompia ja pienempiä glittereitä. Lakkaa tarvitsi vain kaksi (!) kerrosta täyteen peittävyyteen. Miinusta hitaamman puoleisesta kuivumisesta, mutta on niitä hitaampiakin nähty. Onhan tää aivan super ihana! Kirkas turkoosi glitterlakka, jota ihailin moneen otteeseen viikon aikana. Koristeluiksi päälle maalasin tuttua ja turvallista seeprakuviota. 


Pieni kuva vielä tuosta lakan kimaltelusta, joka oli kyllä aika ihku. 

Käytetyt lakat:
Dermosil - Base Coat
Golden Rose - 107
Dermosil - Top Coat
+ mustaa akryylimaalia

Tuttua ja turvallista tällä kertaa. Luonnoksissa on jo kovaa vauhtia tulossa fail-kynsiä, joten niiden merkeissä turistaan seuraavan kerran. Kivaa huomenna alkavaa viikkoa kaikille! 

4 kommenttia:

 1. Oli jotenki masentavaa eilenki herätä ja kattoo ulos kun kaikkialla oli lunta.. Alkuviikosta oli niin hyvät ilmat ja aurinko paisto - ja nyt joudutaan taas tarpomaan lumihangessa, jesh.

  Onpa muuten kivat kynnet:) Ja wau tuo glitter on upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä! Olin jo ehtinyt asennoitua siihen, että talvi olisi jo takana päin, mutta ei. Sielä sitä lunta on taas ja pakkasmittari näyttää -6°C, yyh.
   Kiitos! Tuo glitter on kyllä ihana. :)

   Poista
 2. ihanat! itseltäkin löytyy tuo kyseinen Jolly Jewels :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) tämä kyllä kannattaakin omistaa, on super hieno!

   Poista