maanantai 15. syyskuuta 2014

Ensimmäisiä syksyn sävyjä

Pyydän anteeksi hiljaisuutta blogin puolella kuluneen viikon aikana. Keskiviikkona alkoi koeviikko, joten kirjojen parissa on koko viikko vietetty. Kynnet ehdin viikon aikana vain lakata lakalla, mutten koristella. Vielä tänään, huomenna ja keskiviikkona on koe ja sitten mulla on taas enemmän aikaa kynsille ja blogille. 

Nyt seuraa historiallinen ilmoitus, mitä blogissani ei usein olla kuultu. Lakkasin kynteni VIHREÄLLÄ lakalla. Kyllä, vihreällä. Pystyttekö ymmärtämään? MINUN kynsilläni VIHREÄÄ. En itsekään ole vielä aivan sisäistänyt asiaa, mutta niin on nyt vain käynyt. Outoa. Jos tällainen meno jatkuu, lakkaan kaikki kynteni pian varmaan mustalla. Huih. (Mustaa ei siis ole kaikissa kynsissäni nähty kuin kerran blogin elossa olon aikana.) Vihreä ja musta ovat sellaisia värejä, joiden kynnys päästä kynsilleni on todella suuri. Pitkillä mantelin muotoisilla kynsilläni, musta lakka saisi ne näyttämään lähinnä noita-akan kynsiltä. Koska en missään nimessä halua, että kynteni näyttävät noita-akan kynsiltä, olen pitänyt mustat lakat lähinnä koristelulakkoina tai lakannut korkeintaan kaksi kynttä/per käsi.


Nyt kuitenkin rohkaistuin lakkaaman kynnet vihreällä. Etu-, keski- ja pikkusormi saivat ylleen Essencen L.O.L:in, joka on keltaiseen taittava vihreä. LOL on tarpeeksi kaukana vihreävihreästä, eikä sävy tuo mieleen sinappia, joten se on ansainnut paikkansa lakkahyllyssäni. Ekalla kerroksella LOL meinasi vähän raidoittua, mutta toisella kerroksella väri tasoittui. Kaksi kerrosta riitti nipin napin peittämään kynteni, mutta jos olisin ollut vähääkään vaativampi olisin suosista lakannut kolmannen. 

Koristeluina on kelmutekniikalla töpsötelty Gina Tricotin Whitea ja Silveriä keskisormiin. Etu- ja pikkusormissa kolme glitteriä OPIn I Snow You Love Me:sta ja nimettömissä ja peukaloissa Rimmelin hopeaa tekstuuria Moon Walking.


Käytetyt lakat:
Gina Tricot - Base Coat
Essence - L.O.L
Rimmel - Moon Walking
Gina Tricot - White
Gina Tricot - Silver
OPI - I Snow You Love Me
Dermosil - Top Coat

Kivaa alkanutta viikkoa kaikille! :)

4 kommenttia:

 1. Näähän on älyttömän hienot!

  Vihreä on mun ehdoton lemppariväri, ja käytän sitä kynsiinkin vähintään kerran viikossa :'D En ymmärrä mitä joillain ihmisillä on sitä vastaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! :)
   En itsekkään osaa sanoa, että miksi koen vihreän niin haasteellisena lakata kynsille. Vihreää väriä kohtaan mulla ei mitään inhoa ole ja siksi onkin outoa, että sen lakkaaminen kynsille on niin vaikeaa. :D

   Poista
 2. Aivan ihanat kynnet, tykkään! ^_^
  Kivaa viikkoa myös sinne :)

  VastaaPoista