sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Hopeita kolmioita pinkillä pohjalla

Tämänkertaiset kynsikuvat ovat surkeita laadultaan ja tarkkuudeltaan. Pihalla kynsiä kuvatessa, ympärilläni alkoi kiertää hulluja syksytokkuroissa olevia äkäisiä ampiaisia ja se jos mikä oli pelottavaa. Hiukan nopeahkosti siirsin itseni takaisin talon sisälle turvaan. En sitten enää muistanu ottaa uusia kuvia kynsistä, joten huonolaatuiset kuvat oli kelvattava. Eivät nämä kuvat onneksi aivan tyystin käyttökelvottomia olleet.


Kynnet tein eräänä sunnuntaina, kun olisi pitänyt tehdä kaikkea muuta kuin lakata kynsiä. Halusin lakan, jonka kanssa ei tarvitsisi käydä hermoja raastavaa taistelua levitettäessä. Lakaksi valikoitui Essien The Girls Are Out, joka on ihan mahdottoman helppo levittää ja peittää kahdella kerroksella. What there's not to love? Hmm, no esimerkiksi sitä, että tämä lakka värjäsi kynteni...Argh! Niin ihanan värinen lakka, laatu aivan täydellinen, mutta sitten se värjäsi kynnet...Ensi kerralla laitan kaksi reilua kerrosta aluslakkaa pohjalle.

Käytetyt lakat:
Gina Tricot - Base Coat
Essie - The Girls Are Out
Rimmel - Shooting star
Dermosil - Top Coat
+ hopeita glittereitä

Nämä kynnet oli tosi mieleiset värjäytymistä huolimatta. Ihan mun tyyliset! Aion ehdottomasta tehdä joskus samanlaiset vain eri väreillä! Mukavaa sunnuntaita!

4 kommenttia: