tiistai 22. syyskuuta 2015

Ruskeita (!) seeproja

Kuten viime postauksessa kerroinkin olevani jo ihan valmis syksyn tulolle ja hamstranneeni syksyisen sävyisiä kynsilakkoja, niin tässä on nytten sitten ensimmäinen kyseisistä lakoista esittelyssä. Pystyn kuulla jo maahan tippuneiden leukojen äänen, kun ihmiset näkevät mulla olevan _tummanruskeaa_ lakkaa kynsillä. Oon itsekin aika hämmästynyt tästä, sillä ruskea väri on ollut tähän asti sellainen väri, jota voisin ajatella ehkä maailmassa viimeisenä laittavani kynsilleni. Siinä sitä nyt komeilee kolmella kynnelläni ja itse asiassa tällä hetkellä olen jo vaihtanut lakkaukset, mutta lakka on sama edelleen, sillä pidän siitä näääääin paljon. 


Ruskea lakkahan on siis Essencen Yummiiii!, jossa on rasittavan paljon i-kirjaimia. Tämä on myös yhden kerroksen ihme ja uskoisin tämän toimivan hyvin myös leimailussa. Lakkauksiin laitoin kuitenkin kaksi kerrosta, sillä sain rähmäkäpälänä sössittyä muutaman kaljumman kohdan kynsiin. Keskisormissa ja nimettömissä on OPIn Love.Angel.Music.Baby, joka myöskin peittää lähes tulkoon yhdellä kerroksella. LAMB:in päälle tein samaisella Essencellä seeprakuviot, jotka menivät kyllä pieleen huonon sudin takia, jolla niitä maalailin. Päätin vielä matata kynnet lakkausten kruunuksi. Yummiiii! on aivan ihana matattuna! Pidän siitä varmaan enemmän juurikin matattuna kuin kiiltävänä. 

Ruskeisiin kynsiin lisäilin vielä Born Prettyltä testiin saamiani salmiakkiglittereitä, jotka ovat todella kivoja näin kynsien tyvissä käytettyinä! Oon jo aikaisemminkin käyttänyt näitä samaisia glittereitä toisissa lakkauksissa samalla tyylillä. Kyseiset lakkaukset eivät koskaan kuitenkaan seikkailleet blogiin asti, mutta ehkä joskus jossain fail-postauksessa nekin pääsevät parrasvaloihin.

Käytetyt lakat:
Gina Tricot - Base Coat
Essence - Yummiiii!
OPI - Love.Angel.Music.Baby
OPI - Matte Top Coat

Näistä tämän hetkisistä ruskeista lakkauksista ei ole vielä tietoa, että päätyvätkö blogiin ollenkaan, sillä en osaa päättää pidänkö näistä vai en. Tosin, mulla ei ole enempää lakkauksia varastossa, joten voi olla että tulen nämä kuitenkin vielä postaamaan.

Jos kiinnostuit salmiakkiglittereistä tai jostain Born Pretty Storen muista tuotteista saat tilauksen yhteydessä -10% alennuksen käyttämällä koodia AHAH10. En hyödy linkkien klikkailuista tai tehdyistä tilauksista. :)


Käytättekö te ruskeita lakkoja? :)

16 kommenttia:

 1. Oooh miten ihanat! ♥ Todella nätiltä näyttää tuo Essencen ruskea, vaikken tämän sävyn ystävä itsekään ole :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuret kiitokset Nena Sofia! :) <3
   Yllätyin itsekin tuon Essencen nättiydestä! En ole ikinä ajatellut, että ruskeissakin lakoissa voi olla näin kivoja sävyjä! :)

   Poista
 2. Oi miten upeat! Tosi nätti tuo ruskeeki. :))

  VastaaPoista
 3. Kääk, miten ihanat kynnet taas! Eihän näitä voi kuin jäädä ihailemaan. :)

  VastaaPoista
 4. Ruskea kynsilakka kuullostaa epäilyttävältä mutta on kyllä yllättävän kaunis varsinkin näin syksyllä! Nämä ovat ihanat laukkaukset! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin olen kyllä aika epäileväinen ollut ruskean värin suhteen kynsillä, mutta tämä lakka toi kyllä poikkeuksen sääntöön! :D
   Kiitos paljon! :)

   Poista