tiistai 10. marraskuuta 2015

Vanha tuttu

Kuten jo kauemmin blogiani lueskelleet lukijat varmaan jo tietävätkin, rakastan eläinkuoseja kynsillä. Oon myös tuonut tän erittäin hyvin ilmi täällä blogissa, sillä eläinkuosisia lakkauksia on blogihistoria pullollaan. Näin huikean kolmen kuukauden tauon jälkeen piti taas saada leopardikuviota kynsille, joten ei kun toimeksi! Mun pitäis varmaan tehdä ihan oma taginsa tuonne koristelutyylit-gadgettiin eläinkuoseille. :DKuvat on taasen erittäin heikot, mutta eikös se ole jo aika ennalta odotettua, että valitsen kuvauspäiväksi juuri kaikista pilvisimmän ja synkimmän päivän niiden kaikkien seitsemän joukosta. Onneksi kuitenkin lakkausten idea välittyy kuvasta, joten enköhän mä pysty elämään näiden kuvien kanssa tämän postauksen verran. 
EDIT. Katoin just mun seuraavien lakkaustenkin kuvat ja yhtä rakeista näyttää sielläkin olevan. Hienoa. Suomi ja synkät syksyt... ♥


Kynsillä siis tällä kertaa Essencen oranssi creme Flashy Pumpkin, jota sudin etu- ja pikkusormiin sekä peukaloihin. Täysi peittävyys kahdella kerroksella eikä laadussakaan paljoa valittamista. Tosin, vähän ehkä paksuhkoa. Nimettömissä Golden Rosen glitter 122. Keskisormiin lakkasin pohjalle Gina Tricotin Whitea ja päälle tein dotting toolilla leopardikuviota. Oranssi on siis sama oranssi Essencen Flashy Pumpkin kuin aikaisemminkin ja musta Gina Tricon Black. Lisäilin vielä BornPrettyStoresta saamiani kultaisia salmiakkiglittereitä oranssien kynsien tyviin. 

Pitää vissiin viikottain tehdä tällaisia leopardilakkauksia, kun tuntuu ettei niillä vaan voi koskaan mennä metsään! Taaskin pidin kynsistä hurjasti ja seitsemän päivää tuliki näillä matkattua.

Käytetyt lakat:
Gina Tricot - Base Coat
Essence - Flashy Pumpkin
Gina Tricot - White
Gina Tricot - Black
Golden Rose - Jolly Jewels - 122
+ salmiakkiglitterit

Rentouttavaa tiistaita! :)

7 kommenttia:

 1. Nää on aivan ihanat. Sinä eläinkuosikynsien mestari! :) Eikä kuvissakaan mitään vikaa ole :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kiitos paljon Heidi kehuista! :) ♥ Hyvä, etteivät kaikki ajattele heti ensimmäisenä noiden kuvien heikkoa laatua toisin kuin minä. :D

   Poista
 2. En olisi kiinnittänyt huomiota kuvien laatuun ellet olisi maininnut asiasta. :D Eli siis hyviä kuvia on! Ja aaaivan ihanat kynnet jälleen! ♥ Miten sä pystyt pitämään kynsinauhat aina noin virheettöminä?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Katri! :) <3
   Mä en itseasiassa tiedä, että miten ne pysyvät tuollaisina! Oikean käden kynsinauhat eivät kyllä ole yhtä edustavat. :D

   Poista
 3. Nää on kyllä niin sua. :3 Ihanat. <3

  VastaaPoista