tiistai 22. joulukuuta 2015

Rusetteja rusetteja

Nyt kun viime postauksessa esittelin harmaat rusettikynnet niin vaihdetaanpas tälle päivälle väri violetiksi niin tulee edes värin kautta vähän vaihtelua. Mulla näyttää olevan aika vaihtelevat nämä koristelutottumukset, kun taas olisi tulossa rusetteja. :D


Tosiaan kaikilla kynsillä China Glazen violetti creme Fancy Pants. Todella vaivaton levittyvyys ja peittää kahdella kerroksella, ei siis paha ollenkaan. Väri on sellainen juuri violetin ja sinisen välimaastossa oleva enkä oikein osaa itsekään sanoa kummaksi tämän mieltäisin. Aika paljon kyllä valostakin riippuu tämän lakan sävy, mutta jos nyt pakko olisi sanoa niin kyllä tämän varmaankin violetiksi luokittelisin. Postauksen kuviin sain aika hyvin taltioitua lakan sävyn, joten saatte tekin punnita lakan sävyä sinisen ja violetin välillä. Toisaalta näiden kuvien värisävytkin varmasti riippuvat paljolti näytöistä, huoh..

Noh, China Glazen siniviolettimikälien rinnalle halusin tehdä rusetin Born Pretty Storelta saamillani helmenpuolikkailla.  Olen tainnutkin jo aikaisemmin mainita, että mun kynnet on ärsyttävän kapeat, joten usein tällaiset rusetit eivät meinaa millään mahtua kynsilleni. Nytkin täytyi kaikista pienimmät noista helmenpuolikkaista valita, että rusetit ylipäätänsä edes mahtuivat kynsilleni, ärh. Vähän ehkä petyin noihin helmenpuolikkaihin, kun niistä suli tuo kiilto pois kun ne olivat kosketuksissa päällyslakan kanssa. En siis laittanut rusettien päälle kerroksellista päällyslakkaa vaan laitoin vain hammastikun päähän pikkuisen päällyslakkaa, jotta helmenpuolikkaat tarttuisivat niihin, mutta selvästikään se ei ollut hyvä liike. Jo pienestä määrästä päällyslakkaa tuo värillinen kuulto suli pois. ARGH. 

Käytetyt lakat:
Gina Tricot - Base Coat
China Glaze - Fancy Pants
Dermosil - Top Coat
+ hopeat strassit 

Vaikkakin nuo helmenpuolikkaat sulivat jonkin verran niin pidin silti lakkauksista kovasti. Ihanan yksinkertaiset ja jotenkin sirot lakkaukset. Eihän nuo strassit kauaa kyllä pelkällä päällyslakalla paikalla malttaneet pysyä, mutta eipä se haitannut kun en edes odottanut niiden kauan kiinni kärvistelevän. 

Jos kiinnostuit jostain Born Pretty Storen tuotteesta, niin tässä olisi -10% alennuskoodi AHAH10, jolla saisit tilauksen yhteydessä alennusta. En itse hyödy linkkien klikkailuista tai tehdyistä tilauksista millään tavalla.

Onko tuo nyt sininen vai violetti sävyltään? :D

6 kommenttia:

 1. Sievät on! Simppelit mutta strassien myötä myös silti näyttävät kynnet. Minusta Fancy Pants on violetti, vaikka kovasti sinertääkin. Itselläkin lakka löytyy mutta en ole sillä vielä lakkaillut..

  Tunnelmallista Joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, sinnekin ihanaa Joulua! :)
   Itsekin miellän sen kyllä violetiksi vaikka kovasti se yrittää sininenkin olla. :D

   Poista
 2. No tuo on kyllä sinivioletti en osaa sanoa määkää kumpi tuo ois oikiasti :D Joka tapauksesa kauniit kynnet ja ihana lakka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fancy Pants:in sävy on kyllä ongelmallinen, mutta sinivioletti on hyvä kompromissi. :D
   Kiitos paljon!! :)

   Poista
 3. Puhelimen näytöllä lakka on selvästi sininen. Tämmöset lakat on aina niin vaikeita määritellä :D
  Kynnet on upeat! Voisin tehdä itsekin tän tyyliset kynnet jouluksi, mut vaan punasella. Tuollanen rusettiaksenttin ISYLM:n glittereillä on mun suosikkeja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fancy Pants on kyllä päivänvalossakin hyvin vahvasti siniseen päin, mutta sitten taas toisessa valaistuksessa täysin violetti. Ongelmallista. :D
   Suuret kiitokset!! :) Nää kyllä toimisivat varmasti punaisen kanssa tosi hyvin joululakkauksina!

   Poista