torstai 3. maaliskuuta 2016

Vanhojentanssit 2016 + lakkaukset

Hei taas! Ajattelin tulla esittelemään teille mun lakkaukset vanhojen tansseissa ja normaalista poiketen laitoin myös itsestäni kuvan tänne postauksenkin puolelle. Olen hirveän ujo laittamaan itsestäni kuvia blogiin tai ylipäätänsä nettiin ja hyvin olenkin mennyt vain tuon yhden profiilikuvan siivellä viimeiset kolme vuotta mitä olen täällä blogannut. Tietenkin aina väliajoin sitä olen vähäisen päivitellyt vastaamaan nykypäivää. Ajattelin kuitenkin tällä kertaa tehdä poikkeuksen, sillä onhan se nyt kivempi katsella lakkauksiakin, kun tietää millainen mekko allekirjoittaneella on ollut päällä. :) (Ihan näin vinkkinä tuleville vanhoille, että kannattaa pestata hyvä kuvaaja tuohon päivään, sillä tässä on tulos kun kuvaaja on ensimmäinen, jolle kauheassa kiireessä sai kameran iskettyä käteen. :D)

Tosiaan mekoksi valitsin punaisen röyhelöhelmaisen mekon, joka on kuorrutettu suurella määrällä hopeita ja punaisia timantteja, strasseja ja paljetteja. Näin glitteriä ja prinsessamekkoja rakastavana ihmisenä, tuo mekko vangitsi heti katseeni ja oli selvä valinta yhtenä sovitettavana mekkona. Tämä itseasiassa oli ensimmäinen kokeilemani mekko liikkeessä ja se oli sillä selvä. Olinkin toivonut punaista mekkoa kera glitterin, joten aivan kuin tilauksesta se siellä vielä vuokraamattomana roikkui. Kävin tosiaan jo syyskuussa ensimmäisen kerran katsomassa mekkoja ja jo tuolloin oli niitä varattu hurjan paljon! 


Mekko oli ensimmäisellä sovituskerralla aivan liian iso ja sitä jouduttiinkin sitten kaventamaan reilulla kädellä vähän kaikkialta. Seuraavalla sovituskerralla ajattelin liikkeessä odottavan jo täydellisesti sopiva mekko, mutta mitäs, taas jouduttiin kaventamaan. Kuinkahan helposti tuolle mekolle löytyy seuraava käyttäjä, kun minä satun olemaan kooltani todellatodella pieni. :D Toivotaan, että ompelimossa on jätetty säätämisen varaa uudelleen suuremmaksikin!

Lakkauksista mulla oli ihan hirveä stressi, sillä punainen on väriltään sellainen että sillä pystyy mennä helposti metsään. En missään nimessä halunnut tehdä joululakkauksia vanhojen tansseihin, joka lisäsi stressin määrää entisestään. Ja eihän nää lakkaukset nyt muutenkaan tule muutakuin sellaiseen tilaisuuteen, jonka kokee kerran elämässään. :)) Kirsikkana kakun päällä, aloin tekemään lakkauksia _päivää_ ennen vanhoja, joten aikaakaan ei olisi ollut epäonnistua sitten yhtään. 


Itsellänihän oli kunnianhimoinen suunnitelma valkoisesta pilvimanikyyristä kera punaisen ja hopean. Siinä sitten lakattuani kynnet täysin valmiiksi tajusin. että en pitänyt lakkauksista yhtään ja lisäksi kynsissä oli niin paksut kerrokset etteivät ne olisi tulleet ikinä kuivumaan ja sainkin ne jo aika piakkoin lakkaamisen jälkeen rypistettyä. Ei kun vaan alusta taas tekemään kynsiä vaikka aikaa ei olisi ollut hukattavana yhtään. Stressitasoni taisi olla lähellä miljoonaa lakatessani ranskislakkaa kynsilleni jälleen kerran. Koska myös kauhukuvat nakukynsistä vanhojentanssipäivänä nousivat mieleeni, päätin tehdä mahdollisimman yksinkertaiset lakkaukset, joilla ei vain voi mennä metsään. Eli ranskiksia ja glitteriä valkoisella ja hopealla! 

Käytetyt lakat:
Gina Tricot - Base Coat
Gina Tricot - Puff Powder
Gina Tricot - White
OPI - In True Stefani Fashiom
Dermosil - Gel Top Coat

Näistä ei nyt siis sitten tullut niinkään pukua myötäilevät punaisen puuttumisen johdosta, mutta itseäni se ei kyllä haitannut yhtään. Pidin lakkauksista todella paljon, kuten myös mekosta ja itse vanhojentanssipäivästäkin! Aivan jo kaiholla muistelen takaisin tuohon ihanaan päivään, joka on jo melkein kahden viikon päässä. 

Tuli muuten mieleen, että nuo lakkaukset pysyivät kynsillä kyllä kuin häkä, sillä poistin nämä lakkaukset vasta tänään ja siis vasen käsi oli vieläkin aivan hyvin esiintymiskelpoinen. Kestivät jopa vanhojen jatkotkin, joissa ne kyllä olivat vaarassa moneen otteeseen. 

Voisiko ajassa mennä taaksepäin, kiitos?

12 kommenttia:

 1. Hirmu upee mekko ja kauniit kynnet (: aika jännää, että vuokramekkoa saa muutella. Mä hain pari vuotta sitten yksiin häihin mekon ja siinä liikkeessä sanottiin ettei vuokramekkoihin voi tehdä yhtään muutoksia. Jouduin sitten ostamaan sen mekon, koska sitä piti lyhentää aika reilusti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon Tinkerbell! :) Oho, mulla kyllä muunneltiin sitä mekkoa ihan tosi paljon. Kavennettiin ja lyhennettiinkin aika roimasti. Olisikohan tässä sitten jotain liikekohtaisia eroja vai riippuukohan ihan mekostakin, että mitä pystytään muokkaamaan suuntaan ja toiseen ja mitä ei? :o

   Poista
 2. Upea mekko ja kauniit kynnet!:) kyllä tuli ikävä omia tansseja, aika menee ihan hurjan nopeasti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuret kiitokset! :) Aika kyllä menee välillä aivan liian nopeasti, tuntuu ettei itsekään ehdi mukana pysyä! :D

   Poista
 3. Iihana mekko ja nätti tyttö! ♥

  VastaaPoista
 4. Wau! Lopputulos näyttää todella hyvältä, ja kyllähän nuo sopii punaiseen mekkoonkin :)
  Ajassa tosiaan voisi mennä taaksepäin! Mulla on niin ikävä vuodentakaisia tansseja ja mekkoa ja kaikkea sitä. Itsekin tein kynnet edellisenä iltana, mikä oli virhe, koska jännitin niin paljon, ettei mistään meinannu tulla mitään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Anni! :)
   Vaikka omista tansseista onkin vasta kaksi viikkoa, niin silti jo haikein fiiliksin muistelee sitä ihanaa päivää. Varsinkin kun lukio on sellaista puurtamista oikeastaan koko aika mitä sielä on niin, lisää vaan entisestään sitä kaipuuta tuohon yhteen päivään jolloin ei tarvitse miettiä koulua!
   Haha, onneksi en oo ollut ainoa matti myöhäinen vanhojentanssikynsien kanssa. :D

   Poista
 5. Ihana mekko ja tosi klassisen kauniit kynnet! Tuli ikävä omia vanhojen tansseja vuodelta 2011, joista onkin jo vierähtänyt aikaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos suuresti Outi!! :) Aika kyllä kuluu mahdottoman nopeasti. :/

   Poista