lauantai 9. heinäkuuta 2016

Sinistä liukuvärjäystä

Tässä kun vietän taukoa mantsan lukemiselta, voin välissä tulla postailemaan teille seuraavat lakkaukset, joissa taas mennään liukuväriglitter-linjalla. Tänään lakkauksissa päävärinä pitkästä aikaa sininen! Tykkään kyllä sinisestä kynsillä, se vain on ehkä vähän hankala väri yhdistää koristeluihin ja siksi jää muiden helpompien sävyjen varjoon. Aina välillä kuitenkin havahdun sinisten lakkojen olemassaoloon ja silloin päästän sinisetkin lakat haukkaamaan taas raitista ilmaa. En oikein kunnolla enää muista, että mikä idea mulla oli ihan ensimmäisenä näitä kynsiä tehdessäni, mutta sen muistan että liukuvärjäykset ne eivät ainakaan olleet. Jotenkin kuitenkin päädyin töpsöttelemään sitten sinistä liukuväriä kynsilleni ja onneksi näin päätinkin, sillä kynsistä tulivat todella mieluisat! 


Liukuvärjäyksissä pohjalla siis Kikon vaaleansininen creme 340, joka on odottanut blogissa esittelyä jo aivan tuhottoman kauan. Ostin lakan Espanjasta varmaan jo kolme vuotta sitten, ja muistaakseni vielä tähäänkään päivään mennessä se ei ole blogiin asti päässyt. Oon kyllä tehnyt tällä lakalla lakkauksia, mutta jotenkin ne ovat aina päätyneet täyteen katastrofiin, eivätkä näin ollen ole päässeet esiteltäviksi asti. Myös toinen liukuvärjäyksessä käytetty lakka on yksi hylätyistä hyllyn pohjalta. Tämä lakka on Color Clubin Bright Night, joka jo mulle saapuessaan oli erottunut pullossa. Ravistelut eivätkä mitkään poppaskonstitkaan auttaneet saamaan lakkaa sekoittumaan ja näin ollen se on ollut tuollainen oudokkilakka hyllyssä joka ei ole lähelläkään sitä pigmenttiä, mitä sen pitäisi oikeasti olla. Tätä ongelmaa on ollut samaisen lakan kanssa vissiin muillakin jos oikein muistan? Nyt kuitenkin vihdoin ja viimein onnistuin tekemään näillä kummallakin hylkiöillä mieluisat lakkaukset, jotka pääsivät vielä blogiinkin asti esittelyyn!

Käytetyt tuotteet:
Gina Tricot - Base Coat
Color Club - Bright Night
Kiko - 340
Essence - I ♥ Magic 
Dermosil - Top coat
+ hopeat strassit

Strassit eivät pysyneet paria päivää kauempaa, sillä en ole vieläkään saanut aikaiseksi ostaa kynsiliimaa. Nyt on kyllä pakko lisätä se ostoslistaan, sillä on ehkä ärsyttävintä, kun strassi irtoaa kynnestä ja sen entiselle paikalle jää sellainen ärsyttävän näköinen kolo/reikä. :D

Mitäs tykkäätte kynsistä? Rentouttavaa lauantaita! :)

8 kommenttia: