lauantai 17. joulukuuta 2016

Eläinkuoseja ja glitteriä

Havahduin tässä eräs päivä siihen todellisuuteen, että en ole pitkään aikaan lakkaillut ranskiksia! Ranskalaiset manikyyrit ovat kirkkaasti yhdet mun koristelutyylien lemppareista, joilla ei oikeastaan ikinä voi mennä metsään. Jostain syystä lakkaan ranskiksia kuitenkin suhteellisen harvoin jos verrataan siihen kuinka paljon niistä pidänkään. Nyt kuitenkin päätin tuoda ranskikset taas takaisin sinne minne ne kuuluu, eli parrasvaloihin! Ja jotta ette nyt heti unohtaisi kuinka kivoja ranskikset ovat mun mielestä, niin esittelempä teille ranskiksia vielä ainakin kahden postauksen verran! Todellisuudessahan mun päässäni muhisee vielä kolmannetkin ideat ranskiksista jouluksi, mutta saas nähdä tuleeko ne toteutettua. Niin ja uudeksikin vuodeksi taisin keksiä yhdet kivat ranskikset...Koittakaa kestää! :D


En ole ikinä ennen testannut ranskiksissa glitterien laittamista koko vapaan kasvun alueelle ja nyt päätinkin, että olisi aika testata sitäkin! Irtoglitterieni vuoresta valikoituikin kaksi hyvin saman sävyistä sinistä glitteriä, jotka pääsivät siis koristamaan koko vapaan kasvun aluetta ja vähän sen ylikin. Pohjalle pääsi pitkästä aikaa töpöteltynä OPIn Fly.  

Kun glitterit oli työllä ja tuskalla saatu kynsiin, tuntui kynnet vielä jotenkin keskeneräisiltä enkä oikein pitänyt niistä sellaisenaan. Apuun tuli inspiraatio instagramista käyttäjältä bella_ritchey, jolta bongasin nämä ihanat lakkaukset! Oli siis aika testata, kuinka hyvin eläinkuosit vielä onnistuu multa!

Käytetyt tuotteet:
Gina Tricot - Base Coat
Gina Tricot - Puff Powder
OPI - Fly
Dermosil - Top Coat
+ Lidanin akryylimaali Titanium White
+ sinisiä glittereitä

Tykkäsin tuloksesta kyllä aivan todella paljon! Just eikä melkein mun tyyliset lakkaukset. Näillä oli ilo viilettää taas seuraavaan viikon verran! 

Näiden lakkausten myötä haluankin toivottaa teille mukavaa lauantaita! Koristaako teidän kynsiä usein ranskikset? :)

4 kommenttia:

 1. On kyllä iihanat! Niin kauniit nuo värit että :)) Mulla on tosi harvoin ranskikset, on nii lyhkäset kynnet että näyttää hassuilta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon Satsuli! :)
   Lyhyille kynsille on kyllä vähän vaikea tehdä ranskiksia. :/

   Poista