maanantai 29. tammikuuta 2018

Uusi mahdollisuus

Olen huomannut, että aina silloin tällöin kannattaa oikeasti antaa uusi mahdollisuus sellaiselle tuotteelle, joka on ensimmäisellä testikerrallaan tuottanut karvaan pettymyksen. Joskus fiasko-tuomion saanut tuote voikin uudemman kerran testatessa osoittautuakin ihan kelpo yksilöksi. Tämän sain kokea nyt itse Essencen Gel Effect-päällyslakan kanssa. En tiedä muistatteko, kun aikaisempien metsään meni-lakkausten yhteydessä julistin kyseisen päällilakan ihan täydeksi sudeksi, sen kuoriutuessa pois kynsiltä. Itseni ollessa erittäin avomielinen ja uusia mahdollisuuksia antava ihminen, päätin antaa tälle lakalle vielä toisenkin mahdollisuuden. (Okei totta puhuakseni testasin tätä uudelleen, sillä kaikki muut päällyslakkani ovat tällä hetkellä loppuneet, joten oikeastaan muuta vaihtoehtoakaan ei ollut sillä hetkellä maisemissa. Uskotellaan kuitenkin, että tämä uudelleentestaus johtui ihan silkasta jalomielisyydestäni.) 


Noh anyways. Jännittynein mielin lakkasin kyseisellä fiaskolla siis uudemman kerran peläten, että tuleeko nyt jo toisetkin lakkaukset pilattua pelkän päällyslakan takia. Jo ensimmäisellä kerralla lakatessa olin ehtinyt huomata muutaman positiivisenkin asian sudesta, ja ne olivat lakan tuoma aivan upea kiilto sekä nopea kuivuminen. Vielä kun lakka pysyisi kynsissä kiinnikin niin voisi se ehkä hiukan paremmin jo täyttää tuon perusvaatimuksen, mitä päällyslakoilta näin yleisesti ottaen tavataan toivoa.  

Tällä kertaa lakalla sutiessa ei suureksi yllätykseksi kuitenkaan mikään lakkaus lähtenyt kävelemään kesken kaiken vaan ihan tyytyväisesti ne siinä kynnellä olla möllöttivät. Melki jo lähdin siltä istumalta laittamaan rastia peräseinään. Totta puhuakseni tosin, ei tämä miksikään ihan täysin moitteettomaksi päällilakaksi kuitenkaan osoittautunut, sillä tuota kynneltä kuoriutumista oli kyllä havaittavissa muutamien päivien käytön jälkeen. Tämä ei tosin itseäni niin haittaa, sillä se yleensä kertoo vain siitä, että olisi taas aika vaihtaa lakkaukset. Ihan sopivan ajan pysyvät menossa mukana siis omiin tarpeisiini. 

Käytetyt tuotteet:
Gina Tricot - Base Coat
OPI - I Don't Give A Rotterdam!
OPI - Pirouette My Whistle
Color Club - Sex Symbol
Essence - The Gel Top Coat
Mont Marte - Lamp Black
Essence - Fix It!-Nail Glue
+ hopeat strassit
+hopeat glitteri

Toisaalta luottopäällyslakkani Dermosililta, pitää vielä tämän jälkeenkin kärkisijaa itselläni ja se onkin palaamassa vakkarilakaksi heti kunhan vain saan aikaiseksi tilattua niitä rekkalastillisen lisää.  Sitä odotellessa mennään siis tällä Essencellä.

Tästä samaisesta päällyslakasta olisi vielä yksi ehdoton plussapuoli kerrottavana, josta höpötän seuraavassa postauksessa enemmän. Siihen asti siis heipat!

Mukavaa alkanutta viikkoa! ♥

2 kommenttia:

 1. Onpa hassua! Tuosta Gel Effectistä kun monet on kirjoittaneet paljon hyvääkin, en olisi olettanut sen kuoriutuvan tuolla tavalla. Pitäisi melkein ostaa ja kokeilla ihan mielenkiinnon vuoksi :D

  Lakkaus on jälleen kerran aivan ihana, yksinkertainen mutta hävyttömän kaunis <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä! Ärsyttävää kun lakka vaikuttaa muuten niin hyvältä, mutta sitten se meinaa kuoriutua pois kynsiltäni. Oon itsekin pohtinut josko ostaisi ihan testimielessä vielä toisenkin testiin ja selvittäisi, oliko tämä mun ensimmäinen pullo vain jokin maanantai-kappale. :D

   Kiitos paljon Nena Sofia! :) ♥

   Poista