tiistai 24. huhtikuuta 2018

Kun minä vesimarmoroimaan ryhdyin...

Vesimarmorointi on yksi sellaisista koristelutyyleistä, joita ei turhan usein kynsilläni pääse näkemään. Aikaisemmat tuskan hetkeni tiettyjen koristelutekniikoiden kanssa ovat aiheuttaneet näiden tyylien karttelun ja välttelyn. Nyt kevään kuluessa olen kuitenkin taas halunnut antaa uusia mahdollisuuksia näille ei-suosituille tekniikoille ja testata josko tauon aikana lahjani olisivatkin kehittyneet. 

Vesimarmorointi on varmasti yksi suosituimpia koristelutekniikoiden inhokkeja kynsipiireissä enkä minä ole ollut tästä mikään poikkeus. Koko blogitaipaleeni aikana vesimarmorointilakkauksia on tainnut karttua hurjan neljän lakkauksen verran. Nyt päätin siis ottaa itseäni niskasta kiinni ja kohdata vesimarmoroinnin uudemman kerran. Tässä olisi nyt sitten lopputulos, mihin päädyttiin. Nämä lakkaukset ovat varmastikin valehtelematta yli 30 yrityksen ja monen tunnin tulos. Lakkaa kului hurjat määrät täydellisiä kuvioita yrittäessäni eivätkä ne loppujen lopuksi olleet vieläkään täydellisiä, mutta tässä vaiheessa taisin olla jo sellaisissa kemikaalihuuruissa, että oli aika lopettaa. 

Kynnethän ovat toistensa kanssa kuin yö ja päivä, enkä vieläkään ymmärrä, miten hyvät vesimarmoroijat pystyvät saamaan likimain identtiset kuviot kynsillensä. Itselle osoittautui muutenkin kaikista haastavimmaksi vaiheeksi itse kuvioiden tekeminen, kun taas ennen vika on ollut nimenomaan lakkojen leviämättömyydessä. Hassua.


Vaikka lopputuloksessa kuviot ovatkin täysin erilaiset toistensa kanssa eikä niistä pysty nähdä näitä tunnettuja vesimarmoroinnin kuviointeja, olin silti erittäin tyytyväinen lakkauksiini. Yhdeksi saavutukseksi voidaan laskea jo pelkästään sekin, että jonkin sortin vesimarmoroinnit löytyvät kaikilta kynsiltäni! Ennen en ole saanut kuin maksimissaan kahdet kynnet onnistumaan ja nekin ihan hirveän urakan jälkeen. Ja sitä paitsi tällainen eripari-tunnelma lakkauksissa on oikeastaan pitkästä aikaa aika kiva ja itse marmomorointi-kokemuksesta toivuttuanikin pidin tuloksesta vielä enemmän. 

Käytetyt tuotteet:
Gina Tricot - Base Coat
Essence - Forgive Me
China Glaze - Life Is Rosy
Zoya - Marnie
Essence - Easy To Polish-Manicure Helper
Essence - Gel Effect Top Coat

Kemikaalihuuruista ja monen tunnin uurastamisesta huolimatta, uskokaa tai älkää, päätin testata vesimarmorointia vielä uudemman kerran. Seuraavallakin kerralla siis mennään vielä vesimarmorointien maailmassa, mutta aivan eri värimaailmassa. Siihen asti siis heipat! 

Minkälaisia kokemuksia teillä on vesimarmoroinnista?

6 kommenttia:

 1. Tosi kauniit kynnet, oot onnistunu todella hyvin! :) Mä en edes muista, milloin viimeksi oon yrittänyt vesimarmorointia... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuret kiitokset Emmi! :)
   Täytyy sanoa, etten kyllä itsekään muista koska viimeksi olisi tullut vesimarmoroitua ennen näitä lakkauksia. :D Pitäisi varmaan useammin tätäkin tekniikkaa testailla, josko taidot siinä samalla vähän harjaantuisivat. :)

   Poista
 2. Tosi kauniit! Mä tykkään vesimarmoroida :) ainut mikä siinä on ärsyttävää on se sotku vaikka suojaa sormet lateksilla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kehuista! :)
   Vesimarmoroidessa on kyllä ihan mahdotonta saada vältettyä hirveän sotkun syntyminen. :D

   Poista