lauantai 8. kesäkuuta 2013

Ääniä hiljaisuudesta

Kyllä, nämä mun otsikoinnit on niin mielikuvituksellisia, että! Tämän takia varmaan luovuinkin otsikoinnista silloin. Oon kuitenkin päättänyt olla urhea ja pitää ne ainakin vielä. Joskus tietysti, kun mielikuvitus ei ole mikään paras ( siis aina, kun ) ja ketutus on jotain niin suurta luokkaa, että huh, niin taidan lopettaa otsikoinnin suoralta kädeltä. Tämän välttämiseksi olen laittanut vain lakkojen nimet otsikoksi.

Nyt alan taas selitellä blogin hiljaisuutta. Tällä kertaa hiljaisuus johtuu siitä, että minulla ei ole YHTÄÄN lakkausta varastossa. Kirjoitan nytkin kynsistä, jotka lakkasin noin hurjat puoli tuntia sitten. En ole siis voinut postata mistään, koska ei ole ollut mitään mistä postata. Yksinkertaista. Voin kuitenkin helpotukseksenne sanoa, että täällä on loma alkanut vihdoinkin ( lomailtuhan tosiaan on jo viikko, heh ) ja sen ansiosta todennäköisesti tulee useammin postauksia.

No tosiaan. Nyt mulla on taas vaihteeksi tylsät kynnet postattavaksi. Lakkasin nimittäin vain yhdellä ainoalla lakalla. Tämä kyseinen lakka on Essencen I'm Bluetiful. Haluaisin vielä koristella nämä ja kyllä ideoita minulla näihin onkin, mutta ilta ei ole todellakaan se aika, jolloin kannattaa alkaa taistella akryylimaalien kanssa. Jätän koristelun siis aamuun. Jos hyvin käy ja kynnet onnistuu postaan koristellut versiot myös. IB:tä olen testannut ennenkin ja silloin koostumus ei ollut mieluinen, mutta noin vain takki kääntyi äskettäin. Tämähän levittyy vallan mainiosti!


Lisäilen vielä loppuun tähän kaksi uutukaista, jotka kotiutin kesäloman kunniaksi. Pitihän itsekkin päästä hyödyntämään tuo Anttilan tarjous, jossa Essieitä saa 11€/kpl. Hain aivan viimmeisen Mint Candy Applen. Olimpas kerrankin onnekas. Tätä oon himoinnu jo pitkään. Gina Tricotista piti kans yksi lakka kotiuttaa. Blue Bug muistuttaa vähän Flormarin Duo Chrome sarjan yhtä lakkaa, jota liian myöhään aloin metsästää. Tämä siis pääsi korvaamaan. Voi, että tykkään tuosta nimestä! Nimi oli myös yksi suuri vaikute ostopäätökseen.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti