tiistai 18. kesäkuuta 2013

Jälleen uudet ranskikset

Mulla on alkanu ranskiksia valmistua oikein liukuhihna tekniikalla. Ennen näkemätön asia on myös se, että oon alkanu lakkailla myös keltaisella. Ennen lakkasin oikeastaan vain kultaisella, sinisellä ja pinkillä. Nykyään värikarttani on laajentunut ja oon jopa ostanut vihreänkin lakan! Kesä voi tietysti vaikuttaa tähän osittain.


Tuo Flormarin keltainen on kyllä ihan kunnolla neon. Kynnet loistaa kauas, vaikka lakkaa onkin vain kärjissä. Niin sopeutunut tuohon en vielä ole, että laittaisin koko kynsille. Lakka oli hinta-laatu suhteeltaan ihan ok. Jotenkin hirveän juoksevaa ja sutiin tulee TOSI paljon lakkaa kerralla. Se taas johti siihen, että kerroksista meinasi tulla liian paksut. Jouduin paksuista kerroksista huolimatta laittaa kaksi kerrosta. Koko kynsille lakatessa kerroksia tarvitaan varmaan kolme. Tämän voin antaa anteeksi, koska tuo väri on vaan niiin ihana. 
Tykkään! 

Blogi hiljentyy nyt ainakin viikon ajaksi, koska lähden torstaina keskelle metsää...viikoksi. Ja koska en jaksa raahata konetta ja kameraa ja jalustaa ja kynsivälineitä ja sun muita mukaan keskelle metsää niin täten joudutte siis olla ainakin viikon ilman mun postauksia. Vaikka tuohan nyt ei varmaan tunnu suureltakaan postaus väliltä, koska muutenkin meinaa multa postauksia tulla sen viikon välein. (:D)

4 kommenttia: