sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Keltaista hiekkaa

Heti aluksi sanon, että tuon alemman kynsikuvan pitäisi olla parempi laatuinen, joten tästä kuvan laadun muuttumisesta pikselimössöksi saa kiittää bloggeria. Itse, kun en osaa muuttaa kuvia muuhun kuin jpg-muotoon. Onneksi kuvieni laadun muutokset eivät ole aivan pahimmasta päästä.

Kynsillä pitkästä aikaa keltaista. Useimmissa blogeissa on alkanut vilahdella skittlettejä ja pakko oli itsekin päästä toteuttamaan lakkaukset tällä tyylillä. ( Lakkauksissa ei tietenkään hyödynnetty testaamattomia lakkoja, heh )
 

Kynsien hiekkalakaksi valikoitui Lumenen Kultahiekkaa- lakka. ( Toi nimi aiheuttaa mulle harmaita hiuksia, en saa millään muotoiltua sitä hyvin lauseeseen sopivaksi, ärh. ) Ihana lakka, harmi vain, että kolmaskaan kerros ei täysin peittänyt. Siksi suosittelisinkin laittamaan lakan alle vaikka kerros vaaleankeltaista, silloin lakka varmasti peittäisi kynnet kokonaan kärkiä myöten. 

Hiekkalakkaa käytin yllättäen teippimanikyyrissä. Enhän olekaan esitellyt teippimanikyyreillä tehtyjä hiekkalakka kynsiä, kuin vaivaiset neljä kertaa blogissani....:D Mielestäni ne vain sopivat NIIN hyvin yhteen. Blogissa tullaan varmasti näkemään vielä tätä samaa tekniikkaa jatkossakin, niin hurmiossani siihen nyt olen. 

Käytetyt lakat:
Dermosil - Base Coat
Essence - Mellow Yellow
Lumene - Kultahiekkaa
Gina Tricot - Rose Glitter
Flormar - Matifying Top Coat (Vain nimettömässä)

Mitäs piditte kynsistä ? Ootteko jo aivan kyllästyneitä mun teippimanikyyreihin ? :D

2 kommenttia: