perjantai 25. heinäkuuta 2014

Flunssaisia osteluita

Järkevin idea ehkä koskaan, on laittaa rasvaa nenään, jota on niistetty vaivaiset satamiljoonaa kertaa kuluneen päivän aikana VESSAPAPERILLA. Koska nenäliinat oli loppunut, jouduin käyttämään hätävarana vessapaperia. Vessapaperihan ei sinänsä ole tarkoitettu käytettäväksi niistämiseen, niin kuin varmasti sen nimestäkin voi asian päätellä. Pitkän päälle tuo vessapaperi alkoi tuntua lähinnä hiomapaperilta. Ja illan tullen päätin laittaa rasvapurkin sanoman mukaan "hellävaraista" rasvaa. JOO, ei tuntunut hellävaraiselta..

Nyt, kun olen turvallisesti siirtynyt nenäliinojen aikakauteen voin varmaan höpöttää tän postauksen aiheesta eli ostoksista, joita ei mukamas pitänyt olla kertynyt paljoa. Päätin laiskuudessani kuvata kaikki lakat yhdessä köntsässä, joka myöhemmin osoittautui ehkä vähä älyisimmäksi teoksi jota voi ikinä tehdä ostospostausta kuvatessa. Nyt on lukijoiden kiva yrittää salapoliisin työllä etsiä, että mitähän noista kaikista lakoista tarkoitan.

Päätin helpottaa teidä työtänne ja jättää yksittäiset lakkaesittelyt sikseen ja kirjoitella noista lakoista lähinnä merkkikohtaisesti.  


Essencet:
Me & My Lover (punainen tekstuuri)
Fame Fatal (punainen crelly)
Flashy Pumpkin (oranssi creme)
Off To Miami! (korallinpinkki creme)
Hello Rosy (vaaleanpunainen tekstuuri)
Candy Love (nude creme)
Sweet As Candy (vaaleanpunainen jelly)

Color Clubit:
Sparkle And Soar (oranssi shimmer)
Sky High (sininen shimmer)
Fly with Me (vihreä shimmer)

China Glazet:
Skyscraper
Hello gorgeous!

Essencet ostin Keskiseltä vieno hullunkiilto silmissä. Color Clubit ja China Glazet löysin kirpparilta. Silloinkin taisi olla pieni hullunkiilto silmissäni löytämästäni saaliista (:D). Säästän lakkojen omakohtaiset esittelyt postauksiin, joissa olen tehnyt lakkaukset joillain näistä. Silloin pystyn kattavammin kertoa koostumuksesta, peittävyydestä ja sen sellaisesta.

Minä jatkan tällä erää flunssaani, JEE. Nauttikaa helteistä kaikki siitä nauttivat! :)

6 kommenttia:

  1. Muitakin löytyy nuo CC:t ja CG:n Scyscraper. :) Fly With Me on erityisen ihana, tosin aika ohuita ovat tuon kokoelman lakat.
    Määkin sairastin juuri kesälunssan, ja aivan kauhea nuha. Niistin varmaan sellaisen perhepakkauksen nenäliinoja päivässä. Onneks se ei sitten kestänytkään kuin sen yhden päivän. Paranemisia.
    Tuo sun lakkojen lista muuten näyttää vähän kummalliselta, ainakin puhelimella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi Color Clubit on kyllä aika ohuita ja siksi aattelinkin lisätä niiden pohjalle jonkun peittävämmän lakan, että pääsevät kunnolla oikeuksiinsa. Tarvin ehkä loputkin kokoelman lakat. Hups :D
      Hienoa, en sitten muistanut tarkastaa mobiiliversiota postauksesta....kyyläsin vain koneen versiota. Kääk! ;D Pitääpä muuttaa listaa järkevämmäksi. Kiitti infosta! :D

      Poista
  2. En näköjään oo ainoa, joka makaa sängyn pohjalla. Viime yönä nous kuume, joten se niistä hellepäivistä; mulla on kylmä! Eikä taida blogikaan päivittyä.. Mutta hei pikaset paranemiset sulle! :)

    Nuo ostokset näyttää niin kivoille; en malta oottaa että esittelet Essencejä 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoin sulle paranemisia! :) Mulla onneksi on jo hiukan parempi päivä edellisiin päiviin verrattuna, mutta edelleenkään helteet ei houkuta yhtään. Miksei voi vaan sataa vettä ja olla kylmä, kun mä oon kipee :D. Menee ihan hukkaan nää hyvät hellepäivät sängyn pohjalla. :/
      Mä oon ehkä eniten innoissani noista Essenceistä ja ensimmäinen lakka on jo päätynytkin kynsille niistä. Postailen kynnet heti kun saan jonossa olevat kynnet postatuksi tai sitten vain törkeästi etuilen :D

      Poista
  3. Kaikilla tuntuu olevan jonkinmoinen kesäflunssa, onneksi mä olen onnistunut välttymään! Ainakin toistaiseksi. :D Ja pakko myöntää, että ite käytän flunssassa ainoastaan vessapaperia! En tajua miten kaikki tykkää niistää nenäliinoihin kun ne on niin tajuttoman liukkaita että se räkä vaan liukuu siinä pinnassa.. :'DDDDDDDDDDDD Nam! Vessapaperi (tai talous...) sentään imee kosteuden samantien. :DD

    Mullakin Color Clubin oranssi ja sininenkin oli mutta luovuin siitä koska värjäsi kynnet ihan kamaliksi! :o Sinua on siis varoitettu ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun iho on niin herkkä, että nenäni iho näyttää ihan raunioille jos kokoajan niistän vessapaperilla. :D Se on niin inhottavan karheaa.
      Apua! Jos joskus uskallan tän jälkeen noita testata niin laitan kyllä monta kerrosta aluslakkaa! :D Harmi kun Sparkle And Soar olis niin ihanan värinen :/

      Poista