torstai 31. heinäkuuta 2014

Holoa kesään

Heräsin järkyttävään todellisuuteen, etten ollut koko kesänä käyttänyt mun Color Clubin holoja, kuin yksissä lakkauksissa. Tilanne oli heti korjattava ja kynsille pääsi Color Clubin vaaleanpunainen Miss Bliss. Tämä on aika jännä lakka, sillä sen kiilto on tuollainen metallinen jossain valaistuksessa ja ainakin mulla jäi pariin oikean käden kynteen siveltimen vedotkin näkyville. Ne on tietty voineet johtua myös liian isosta lakkamäärästä levitettäessä ja ainakin minä saan Color Clubin sudeilla otettua aina liikaa sitä lakkaa kynnelle kerralla.Möh.


(Ei, en osaa kuvata holoja koko loistossaan. Voitte nähdä paljon paremmat kuvat holoefektistä esim. tästä Sigin postauksesta!)


Käytetyt lakat:
Gina Tricot - Base Coat
Color Club - Miss Bliss
Gina Tricot - White
Dermosil - Top Coat
+hopeita glittereitä

Kukat nimettömässä, keskisormessa ja peukalossa ovat häthätää keksityt koristelut, kun en meinannut keksiä näiden holojen päälle hyviä koristeluja. Eiväthän nämä kukat mitään dotting tool-taiteen riemuvoittoja ole, mutta kelpasi mulle oikein hyvin sellaisen viiden päivän verran. Nämä viisi päivää olivatkin oikein auringon täyteisiä kaikki, joten pääsipähän holo ainakin näyttäytymään kaikessa kauneudessaan. Pian nämä lakat joutaa taas laatikon pohjille odottamaan seuraavaa kesää, kun nykyinen väistyy syksyn tieltä. Nyyh. Vaikka onhan sekin kiva, että voi taas pian alkaa käyttämään flakieslakkoja ja murrettuja sävyjä. (Niinkuin mä nyt muka olisin sesonki uskollinen muutenkaan ;D)

PS. Kauhuissani ootan alle viikon päästä alkavaa koulua, joka varmasti taas hidastuttaa postaustahtia jonkin verran. Postaamattomia lakkauksia kylläkin pursuaa varastoista vielä pitkäksi aikaa, joten ainakaan postausmateriaali ei lopu kesken! 
PPS. Jossain mielenhäiriössä unohdin lisätä koneelle kuvan käytetyistä lakoista, joten se kuva loistaa nyt poissaoloaan. Sorppa!

6 kommenttia:

 1. Oikein kauniit kynnet :)
  Mua hirvittää kans koulun alku, kun ei nyt kesälomallakaan oo kynsiä kerenny lakata! Tosin ehkä mä oon jo siihen mennessä tervehtyny, nii jaksaaki paremmin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) On oikeesti NIIN masentavaa, että koulut alkaa...miksei kesäloma vois kestää kolmea kuukautta? :D

   Poista
 2. Hei miten on mahdollista, että multa on mennyt näin kivan blogin olemassaolo kokonaan ohi?! Teet tosi nättejä ja siistejä lakkauksia :)

  VastaaPoista
 3. upeat kynnet :) holot on kyllä kesän musthave- juttu.

  VastaaPoista