maanantai 11. elokuuta 2014

Nyt se tapahtui

...Hullaannuin ranskiksiin. Siskoni kysyi, miksi en ikinä tee ranskiksia, vaikka kynteni ovat tarpeeksi pitkät niihin. Hämmästyin oikeastaan itsekkin asiaa, sillä teen ranskalaisia hyvin harvoin, vaikka ne miellyttävät silmääni kovasti. Päätinpä siis tehdä ranskikset pitkästä aikaa. Oon halunnut jo kauan aikaa, tehdä uusinnat näistä  mun vanhoista kynsistä, joissa kynteni ovat vielä muodoltaan taltat. 

Aloitin töpöttelemällä Essencen Go Bold!:in omalla siveltimellä lakkaa kynsien kärkiin. Dotting toolilla epämääräisiä palloja kynsiin ja reunalle ruskealla akryylimaalilla leopardikuvion rajat. Ensin ajattelin jättäväni kynnet ilman glitteriä rajalta, mutta pian kuitenkin päätin niitä lisätä, tuomaan lisää särmää lakkauksiin. Glitteri on Gina Tricotin Rose Glitter, josta vanupuikon avulla töpöttelin glitterit rajalle. Onkimista ei tarvinnut suorittaa juurikaan, sillä toi lakka on lastattu aika hyvällä määrällä glitteriä. Päällyslakka päälle ja voi, että mä tykkäsin näistä! Just mun tyyliset blingit. Ranskalaisia on tehtävä useammin.
Käytetyt lakat:
Gina Tricot - Base Coat
Gina Tricot - Puff Powder 
Essence - Go Bold!
Essie - Tart Deco
Gina Tricot - Rose Glitter
Dermosil - Top Coat
+ruskeaa akryylimaalia

Huomaa, että on koulu alkanut, kun kynsille eikä blogille meinaa löytyä aikaa muutakuin ihan illasta. Nytkin kirjoittelen tänne uskonnon ja matikan kirjojen huutaessa nimeään pöydällä. 

Koulussa istuminen näillä viime viikon helteillä on kyllä ollut ihan täyttä tuskaa! Sais viilentyä jo. Odottaako joku muu jo säiden viilentymistä kuin mä?

12 kommenttia:

 1. Aivan ihanat, täydelliset etten sanoisi! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, voi kiitos sulle ihan älyttömästi !! <3

   Poista
 2. Herran jestas miten upeat!!! :O Pakko ehkä apinoida! Ihan mielettömät!

  VastaaPoista
 3. Rrräyhh miten komeat on kynnet... tyylikkyyttä ja särmää samassa paketissa, jonka kullan kimallus todellakin kruunaa. :)

  VastaaPoista
 4. Wau! :) Tykkään kovasti! <3
  Nyt eksyin (ilmeisesti) ensimmäisen kerran sun blogiin ja ehdottomasti jään tuijottelemaan tulevia kynsiä yhtä paljon kun näitä.

  VastaaPoista