maanantai 18. elokuuta 2014

Ranskiksien ihmeellinen maailma

Nyt kun pääsin ranskisten makuun, miksen jatkaisi samalla linjalla? Halusin tehdä samantyyliset ranskikset kuin viime kerrallakin. Leopilkut vaihtui seeprakuvioon ja tippien väri violetteihin. Eriä näissä lakkauksissa on myös se, että lisäsin lopuksi mattapäällyslakkaa.

Essencen Get The Party Started-glitter ei sopinut aivan niin hyvin töpöttely glitteriksi, kuin olin kuvitellut. Glitteriä ei meinannut tulla tarpeeksi vanupuikon päähän, mikä taas lisäsi lakan kerrostumista, mikä taas lisäsi kynsien paksuutta. Mattapäällyslakka onneksi pelasti tilannetta, piilottamalla kerrostunutta lakkaa ranskisten rajalta. Anyways, GTPS on upea glitterhässäkkä, jonka värit ovat todella ihanat. Glitterien värit näkyvät ehkä parhaiten makrokuvassa ja pullokuvassa. Tällä kyllä varmasti nimensä mukaan, saisi juhlat alkamaan. Tykkään!

Käytetyt lakat:
Gina Tricot - Base Coat
Gina Tricot - Puff Powder
Essence - Pink & Proud
Essence - Get The Party Started
Dermosil - Top Coat
+mustaa akryylimaalia

Alkuperäiset leopardiranskikset oli ehkä kivemmat omasta mielestä, mutta pidin mä kyllä näistäkin paljon. Kummat iski teihin enemmän? :)

6 kommenttia:

 1. Tykkään näistä enemmän, vaikka kummatkin on upeat! Voisin jopa itellä kuvitella tollaset, pitäski testaa sitte kunha kynnet kasvaa 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso kiitos!! :) Tälläiset ranskikset on yllättävän helpot ja nopeat! Suosittelen testaamaan. :)

   Poista
 2. aivan tajuttoman ihanat!! vitsi oot taitava :-)!

  VastaaPoista
 3. Herran jestas, toinen toistaan kauniimpia lakkauksia!! ♥___♥ Aivan ihanat nämäkin! En osaa sanoa kummista tykkään enemmän, nää on molemmat ihan mielettömän upeita. ♥ *huokailee kateellisena*

  VastaaPoista