perjantai 29. elokuuta 2014

Vielä on kesää jäljellä

Muut kynsien lakkaajat alkavat pikku hiljaa ostamaan murrettuja ja muita syksyisen sävyisiä lakkoja. No, minä lakkaan kirkkaan keltaisella kynnet ja koristeiksi tulee pinkkejä kukkia. Kuinka syksyistä. 

Nyt postaamiani kynsiä katsellessa, ei varmaan uskoisi, että syksyn tuleminen on mielestäni ihan mukavaa. En silti hypi onnessani syksyn tulemisesta, sillä se tarkoittaa myös monen uuden stressin aiheen alkua. Syksyllä alkaa koulu, koeviikko lähestyy tuskaisan nopeasti, talvitakkikin pitäisi olla ostettuna ennen niitä yhtäkkisiä lokakuun lumisateita (jotka jo seuraavana päivänä ovat tipotiessään..), pihalla on kylmä, kynnet pitää alkaa kuvaamaan lightboxissa (mitä mulla tällä hetkellä ei ole, sillä heitin heti kevään tultua järkyn  ja epäkäytännöllisen pahvilaatikkokuvaushöskä-menetelmän kaatopaikalle, hurraa huutojen saattelemana) ja nyt joudun taas kuvaamaan sielä vihoviimeisessä pahvilaatikossa aivan liian kauan ennen kevättä. Ärrrr....


Ai niin joo. On mulla kynnetkin teille esiteltävinä. Näiden kynsien kanssa käytiin "enosaakoristellakynsiänimuutakuineläinkuviollaväävää"-taistelu. Idea muuttui noin satatuhatta kertaa ja kynsinauhat huusi hoosiannaa. Koska lakkahöyryt olivat sekottaneet mun aivokapasiteettia jo sellaisen kolmen tunnin ajan, päätin lakata kaikki kynnet vain Essencen Wanna Be Your Sunshine:llä ja painua höyhensaarille. 

Aamulla kunnianhimoisen idean kanssa lähdin koristelemaan kynsiä (idea kukkiin tuli instagramista käyttäjältä @selinasnailart). Yksi ehdottomista lemppari cremeistäni on Orlyn Samba, joka pääsi kukkien terälehtiin. Terälehdet tein suoraan lakan omalla siveltimellä, mikä ei ollut yhtään niin helppoa kuin olin kuvitellut sen olevan. Terälehtien muodot meinasi mennä täysin päin honkia, mutta pienillä korjauksilla sain ne näyttämään terälehdiltä, jopa oikeaankin käteen(!). Rajaukset mustalla akryylimaalilla ja kukkien keskelle valkoiset pisteet Gina Tricotin Whitellä ja kukkakynnet oli valmiit!


Nämä olivat tosi mieluisat kynnet vastoinkäymisistä huolimatta! Eihän nämä ole täysin onnistuneet, sillä keskisormeen päällyslakkaa lakatessa, päättivät joka ikinen lähistöllä ollut karvan haituva hyökätä juuri lakattuun kynteeni ja jäädä siihen. Jej. 

Käytetyt lakat:
Gina Tricot - Base Coat
Essence - Wanna Be Your Sunshine
Rimmel - Sherbet Sweetheart
Orly - Samba
Gina Tricot - White
Dermosil - Top Coat
+hopeita glittereitä
+mustaa akryylimaalia

Sanokaa etten ole ainoa, joka vihaa lightboxissa kuvaamista aivan ylitse kaiken? Kivaa viikonloppua! :)

4 kommenttia:

 1. Onpa kauniit lakkaukset! Kukat näyttää tosi kivoilta. :)

  VastaaPoista
 2. Kauniit kukkaset ja ihanan pirteät kynnet tähän masentavaan syksyyn! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! :) Tähän asti syksy on kyllä ollut tosi harmaata ja synkeää!

   Poista