maanantai 22. joulukuuta 2014

Hillityn jouluiset

Halusin tehdä jonkinlaiset jouluiset kynnet tänä vuonna ja, koska jo viime postauksessa kerroinkin, ei tonttujen tai joulupukkien maalaaminen kynsille oikein itseäni inspaa. Löysin kuitenkin instagramista juuri minun tyyliset joulukynnet käyttäjältä @oliviajade19 ja mun oli kans pakko päästä maalaamaan ihania mistelin oksia kynsille. 


Pohjaksi valikoitui Gina Tricotin valkoinen. Kaikkiin muihin kynsiin paitsi nimettömien ja peukaloiden päälle pääsi OPIn ihana valkoinen tekstuurilakka Solitaire. Ginan valkoista kynsillä yksi kerros ja Solitairea päällä kaksi. Nimettömissä ja peukaloissa Ginaa on kaksi kerrosta. Mistelinoksat maalailin tumman vihreällä akryylimaalilla ja olivat todella helpot tehdä! Lehtien rajakohtiin laitoin vielä kolme punaista strassia ja kerroksen päällyslakkaa. Voi että mä tykkäsin näistä kynsistä!

Käytetyt lakat:
Gina Tricot - Base Coat
Gina Tricot - White 
OPI - Solitaire
Dermosil  Top Coat
+ Lidanin tummanvihreä akryylimaali
+ Punaisia strasseja 

Mulla on tulossa vielä ainakin huomenissa jouluaatolle tehdyt kynnet postattaviksi (kunhan ne vain saan tehtyä :D). Aaton jälkeen jatkan blogitauon aikana kertyneiden lakkausten purkamista ja ainakin yksi swatch-postaus olisi tiedossa. Jossain vaiheessa pitäisi vielä ostospostaustakin väkertää. Sen jälkeen piakkoin kutsuukin jo Vuoden 2014 kynsikooste-postaus ja sitten onkin 2014 pulkassa! Huih!

6 kommenttia: