lauantai 29. elokuuta 2015

Kesäisiä perhosia glitterillä

Vielä viimeisiä kesäisiä lakkauksia pukkaa eetteriin! Vaikka syksy ei olekaan vielä kovin vahvasti näyttänyt tulostaan, olen itse jo ihan valmiina syksyn tuloon. Sormet syyhyää kohti tummempia murrettuja lakkasävyjä, ja innolla odotan jo ruskan värejä luontoon kamerani kanssa. 

Tänään kynsillä taasen vaaleanpunaista ja sen seurana glitteriä ja perhosia. Color Clubin glitter Candy Cane on odottanut testausvuoroaan jo joulusta asti, jolloin ostin tämän ja muutaman muun lakan itselleni joululahjaksi. Nyt kun sen sain kynsilleni en kyllä ymmärrä, että miten mulla on voinut kestää näin kauan saada tämä kynsille, sillä tämä on aivan ihastuttava vaaleanpunainen glitteripläjäys. Muilla kynsillä pohjalla luottovaaleanpunaiseni Golden Rosen 46, joka on sävyltään aivan täydellinen vaaleanpunainen. Harmi vain, että sain tämän ystävältäni Turkista, joten en tiedä mistä saisin hamstrattua tätä varakappaleen. 


Etu- ja pikkusormessa Golden Rosen päälle laitoin yhdet glitterit OPIn I Snow You Love Me:sta. Keskisormeen testailin Born Pretty Storelta saamiani perhoskynsivinyylejä. Vinyylit oli muuten kyllä kivoja, mutta kun yritin ottaa vinyylejä pois kynsiltä, meinasi ne vähän repiä samalla pois noita juuri lakattuja perhosia. Perhoset olivat sitten vähän epämuodostuneita, joten paikkailin niitä vielä dotting toolilla. Tuo perhoskuvio on kyllä kiva ja yritän kyllä joskus toistekin, joskos onnistuisin paremmin.  Perhosissa käytetty lakka on Essencen uutuus The Pink Bang!, jonka ostin vain ja ainoastaan näitä lakkauksia varten, sillä mulla ei ollut mitään tuohon glitterin sävyyn sopivaa lakkaa. Noh, toivotaan että keksin tuolle lakalle vielä vastaisuudessakin jotain käyttöä. Ilman näitä lakkauksia se ei nimittäin olisi varmastikaan tarttunut hyllystä mukaan. 

Käytetyt lakat:
Gina Tricot - Base Coat
Golden Rose - 46
Color Club - Candy Cane
Essence - The Pink Bang!
OPI - I Snow You Love Me
Dermosil - Gel Top Coat

Jos kiinnostuit jostain Born Pretty Storen tuotteista, tilauksen yhteydessä saa koodilla AHAH10, -10% alennusta. En hyödy linkkien klikkailuista tai tehdyistä tilauksista!

Rentouttavaa lauantaita! :)

11 kommenttia: