lauantai 8. elokuuta 2015

Liukuväriä ja kukkasia

Tämän päivän kynsistä onkin vain puhelinkuvat todisteena. Ei tullut näitä kynsiä ollenkaan kuvattua kameralla, kun en oikein pitänyt näistä lakkauksista niiden kynsillä ollessa. Onneksi älysin tässä aivohäiriössäni ottaa edes kännykällä muutaman nuhjuisen kuvan, että pääsen nämä postaamaan jos näihin tykästynkin. Niin kuin tässäkin tapauksessa sitten lopulta kävi. En ole järin tyytyväinen näihin kännykkäräpsyihin, mutta parempien puutteessa nämä kyllä kelpaavat.


Peukaloa sekä etu- ja pikkusormea koristaa Kicksin pinkki tekstuuri Candy Bar. Hamstrasin näitä Kicksin tekstuurilakkoja viisi kappaletta roimalla alennuksella tässä taannoin. Taisivat maksaa 2,60€/kpl. En muista enää kunnolla, sillä alhaisen hinnan havaittuani hamusin lakkoja liukuhihnalla kätösiini ja ennen silmän räpäystä kiikutin ne kassalle. Mulla on nyt siis viisi uutta tekstuurilakkaa testattavana, hupsista. Tämän kerran yksilöstä tykkäsin kyllä kovasti. Tekstuuripinta oli myös kunnolla karhea, joka on ehdoton plussa. 

Olen tainnut liukuvärjätä viimeksi viime kesänä. Olen aina ajatellut etten lajia hallitse, joten empä ole sitä paljoakaan testaillut tai pahemmin treenannut. Nyt kuitenkin tein äkillisesti kynsien koristeluvaiheessa päätöksen, että minäpä testaan liukuvärjäystä. Liukuvärjäyksessä käytetyt lakat ovat tyvissä Peggy Sagen Nude Innocence ja kärjissä vaaleanpunainen Essencen Free Hugs. Näillä lakoilla sain aikaiseksi todella söpön värisen liukuvärjäyksen. Värjäykset onnistuivat aika hyvin ajatellen lähtötasoani ja testauskertojen määrää. Joskin meikkisieni päätti päästää kynsille joka ikisen nukka- ja karvanpalasen kilometrin säteellä. Vähän yritin peitellä noita enimpiä töhryjä vielä toisella töpöttelykerralla, mutta eipä ne sieltä järin paljoa lopulta peittyneet. En kuitenkaan antanut asian varjostaa sitä faktaa, että onnistuin ensimmäistä kertaa liukuvärjäyksessä, jipii!

Liukuvärjäyksen päälle koristeluiksi nukkanöyhtiä peittämään pinkkejä kukkia ja niiden ympärille muutama hopea glitteri. Idea liukuvärjäyskynsiin tuli näistä ihanista kynsistä. Phenomenailin instagram-tili on todella inspiroiva ja Alexin kynnet ovat toinen toistaan ihanampia ja upeampia. Instagram on kyllä loppumaton inspiraation lähde!


Käytetyt lakat:
Gina Tricot - Base Coat
Peggy Sage - Nude Innocence
Essence - Free Hugs
Kicks - Candy Bar
OPI - Hey Baby
OPI - Matte Top Coat
+ hopeita glittereitä 

Viimeiset kaksi viikkoa ovat olleet todella kiireisiä kesätöiden sun muiden vuoksi, mutta nyt kun työt ovat loppuneet voin taas hetken levätä ja sitten alkaakin taas koulu. Ynh. 

Kuinka usein te liukuvärjäilette? Rentouttavaa viikonloppua! :)

6 kommenttia:

 1. Tosi söpöt ja kesäiset. Mää liukuvärjäilen suht usiasti, se on kyllä kiva koristelutyyli. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Satsuli! :) Tykästyin itsekin liukuvärjäilyyn näiden kynsien myötä!

   Poista
 2. Oih miten ihanat nämä ♥ Itse liukuvärjäilen vaihtelevasti, mutta kyllä sitä vähintään se pari kertaa kuussa tulee tehtyä - joskaan ei aina niin onnistuneesti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso kiitos! <3 Munkin pitää ehdottomasti liukuvärjäillä useammin. :D

   Poista