lauantai 19. syyskuuta 2015

Flunssaisia kuulumisia

Viime postauksessa mainitsemani flunssa ei sitten meinannut antaa millään periksi. Lopulta oli sitten pakko lähteä käymään lääkärillä, sillä paine korvissa oli tullut lähes sietämättömäksi. Turhan takia en sitten lääkärille marssinutkaan, sillä lähdin lääkäristä tietoisena siitä, että mulla on flunssa, poskiontelotulehdus ja korvatulehdus kummassakin korvassa. Nyt sitten syödään kolmea eri lääkettä, mitä mulle määrättiin ja vihdoin alkaa tuntua siltä, että tämä syysflunssa alkaisi pian nujertua. Jotakin positiivista! Tällainen kevyehkö syysflunssa kera kaikkien mahdollisten jälkitautien... :D


Noh, eipä mun sairasteluista sen enempää, vaan mennään tämän päivän lakkauksiin. Aivan ensimmäistä kertaa ikinä lakkasin galaksikynnet! Tarkoitushan ei ollut tehdä galakseja vaan glitteriä piti töpötellä vain kynsien tyviin. Idea kuitenkin vaihtui sukkelasti kun näin nämä Emilian tekemät yhdet hienoimmista galakseista ikinä! Itsellä kynsillä hyvin epätyypillinen väri galaksikynsiin, nimittäin punainen. Mielessäni punaiset galaksikynnet olivat mielestäni todella hyvä idea. Kynsillä lakkaukset olivat aika lähelle sitä miltä olin niiden kuvitellutkin tulevan näyttämään. Ihan kivat nämä on vaikkakaan en tunne oloani järin kotoisaksi tällaisissa lakkauksissa. Tähdetkin menivät epäonnistumaan totaalisesti, mutta eipä ne ole tutoriaaleissa vaikeilta näyttänyt, hmph.

Käytetyt lakat:
Gina Tricot - Base Coat
OPI - Underneath The Mistletoe
Ruby Wing - Cypress
Essence - I <3 Magic
Gina Tricot - White
Dermosil - Top Coat

Pahoittelut järkyttävästä kasvurajasta kynsissäni! Nämä lakkaukset olivat olleet jo melkein viikon verran kynsillä ennen kuin nämä kuvasin, joten kynnet olivat ehtineet venähtää jo jonkin verran. Pitäisi varmaan ottaa tavaksi kuvata lakkaukset heti ne lakattuaan.

Oon jo aivan täysin syksy mielellä ja olisin aivan valmis vaihtamaan jo lämpimiin villapaitoihin ja murrettuihin sävyihin. Olen yrittänyt kovasti hamuilla tummia huulipunasävyjä kaupoista, mutta ainakaan vielä en ole kyennyt löytämään ainoatakaan kunnolla syksyistä tummanpunaista tai tummanruskeaa. Kynsilakkoja on onneksi sentään tullut monenlaista syksyistä sävyä ja oonkin hamstraillut niitä ihan kiitettävästi jo varastoon sitten niiden huulipunienkin puolesta. 

Oottekos te testailleet galakseja kynsille? :)

16 kommenttia:

  1. Mielettömän upea lakkaus taas kerran! <3

    VastaaPoista
  2. Huhhuh miten upeat <3 Punaiset galaksit huhhuh, ihan mahdottoman hienot! Ei kuule kasvurajoja tullut edes ajatelleeksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suuret kiitokset kehuista Heidi! :) <3
      Haha, hyvä vaan jos niitä ei tuolta heti huomaa. Itseä kyllä (yllättäen) häiritsee ne kovasti. :D

      Poista
  3. Voi jestas miten upeat! Ihanan väriset ja kaikki on kyllä kohillaan. <3 Huh ompa sielä ollu inhottavaa, ekköhän sää parane kohta. :) Oon testannu galakseja pitäis tehä uuelleen pian, nuot on nimittäin sika kaunis koristelutapa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon kiitoksia kehuista Satsuli! :) <3
      Galaksit on kyllä ihania kynsillä! (:

      Poista
  4. Oioi, toosi upeat! <3 Mäkään en kiinnittänyt huomiota lainkaan mihinkään kasvurajoihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon Mee! <3 Haha, taidan vain itse olla liian tarkka itselleni. :D

      Poista
  5. Täällä kanssa hirveä flunssa päällä ja viisaudenhammas särky siihen vielä.. Hirveetä!
    Kynnet on kyllä ihanat, tuo väri. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih, näyttää muillakin näköjään olevan syysflunssaa! :/ Pikaisia paranemisia! :)
      Kiitos paljon kehuista Fani! <3

      Poista