perjantai 16. lokakuuta 2015

Tähtitaivas ja puolikuu

Viime postauksessa jo pohdiskelinkin sinisellä lakkailusta pitkästä aikaa. Kynsille sitten päätyi kuin päätyikin sinistä ja ai vitsi että taas tykkään, kun on tummaa lakkaa kynsillä! Idean otin näihin kynsiin elokuussa tekemistäni pinkeistä versioista. Pinkkeihin versioihin alun alkaen nappasin inspiksen Annin näistä kynsistä. 

Tällä kertaa kynsille valikoitui upea sininen China Glazen Skyscraper, joka omasta mielestäni muistuttaa ihan öistä tähtitaivasta. Ostin lakan joskus muinoin kirpparilta enkä ymmärrä miten tällainen upeus sinne on ylipäätänsä päätynyt. Koostumus hyvä, levittyvyydessä ei ongelmia ja peittää kahdella kerroksella. Sellainen pieni huomautus vielä, että lakkahan ulkonäöltään on aivan laittoman ihana ja kaunis. Paikkansa on siis ansainnut ehdottomasti lakkahyllyssäni ja salaisesti hykertelen sitä vähäistä kolmea euroa, joka tuli investoutua tähän lakkaan.

Käytetyt lakat:
Gina Tricot - Base Coat
Gina Tricot - Puff Powder
China Glaze - Skyscraper
Dermosil - Top Coat
+ hopeita glittereitä

Itsehän tykkäsin lakkauksista ihan possuna! Viikon verran sitten tulikin näiden kanssa kuljettua ja seikkailtua. Tällä kertaa ei tekstiä oikein irtoa jaaritteluun asti näistä lakkauksista, kun suurimmat höpöttelyt oon jo pinkkien kynsien yhteydessä varmaankin höpötellyt. Siksi siis toivottelen teille nyt kivat viikonloput ja siirryn nauttimaan viimeisistä lomapäivistäni!

Osaakohan kukaan arvata, että onko seuraavissakin lakkauksissa tummia sävyjä? No, on. Hehee.

Mitäs pidätte kynsistä? :)

8 kommenttia:

 1. Minäki tykkään tästä lakkauksesta ihan possuna. Todella upea! <3

  VastaaPoista
 2. Ooh, kaunista, kaunista! Oikein harmonisen ihana lakkaus joka näyttää upealta sun täydellisen muotoisilla kynsilläs! Aijai, ihanat ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei apua, kiitos paljon kehuista Nena Sofia!! :) <3
   Kiva kuulla, että muitakin miellyttää kynsieni muoto. (:

   Poista