lauantai 10. lokakuuta 2015

Verenpunaista ja hopeaa

Essencen Do You Speak Love?, oli huutanut nimeäni jo useamman kerran Essencehyllyn ohi kävellessä (en mä kyllä ikinä pysähtymättä niiden hyllyjen ohi kävele..).  Eräänä kauniina päivänä taas hyllyä tutkaillessani en pystynytkään enää vastustamaan lakan huutoa vaan nappasin lakan mukaani (kahden muun lakan ohella...). Do You Speak Love? on kunnolla verenpunainen creme, joka tietyissä valoissa näyttää jopa ruskeahkolta. Lakka peittää kahdella kerroksella ja kiilto on jotain aivan täydellistä. Levittyvyydessäkään ei mitään moitittavaa. Huippu lakka siis! ♥


Päätökseni sutia hopeaa tekstuuri nimettömiin ja peukaloihin meinasi aiheuttaa aikamoisen tenkka poon, sillä viimeinen asia mitä lokakuussa haluan kynsilleni on joulukynnet, eih. Hätäratkaisuna tähän, päätin lisäillä kynsien tyviin ylläriylläri hopeita glittereitä. Hopeat glitterit kyllä jokseenkin auttoivat, mutta toisaalta mulle tulee silti näistä vähän joulumieleen. Argh, en ole vielä valmis joululauluihin. :D 

Käytetyt lakat:
Gina Tricot - Base Coat
Essence - Do You Speak Love?
OPI - It's Frosty Outside
Dermosil - Gel Top Coat
+ hopeita glittereitä
+ hopeita strasseja

Jahas, mitähän syksyisiä sävyjä sitä seuraavaksi lakkaisi kynsille? Voisi olla vaikka sinisen vuoro pitkästä aikaa! Varsinkin tummat sävyt ovat tällä hetkellä täällä ruudun toisella puolella pop. 

Eihän nämä ole jouluiset, eihän? :D

11 kommenttia:

 1. Vau tuo tekstuuri on iihana! Ja lakkaus! Noo ehkä vähä on jouluset mut se johtuu sinusta ku sanoit :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. It's Frosty Outside on kyllä ihana hopea tekstuuri! Kiitos! :)
   Hah, olisi varmaan pitänyt vain olla hiljaa tuosta jouluisuudesta ja tyytyväisesti sanoa näiden olevan syksyiset. :D

   Poista
 2. Ei mulle ainakaan tullut joulu mieleen. Kun asian mainitsit niin totean että nämä sopivat myös jouluun. Tosi kauniit ja ylelliset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuret kiitokset! :)
   Pitääpä itsekin ajatella, että nämä sopivat myös jouluun, mutta eivät ole joululakkaukset! :D

   Poista
 3. Aah miten upeat! Oikein naisellinen, tyylikäs lakkaus, ei voi kuin ihastella ♥ Eikä mun mielestä ole turhan jouluinenkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon kehuista Nena Sofia! :) <3
   Hyvä, että nämä eivät ole liian jouluisat! :D

   Poista