keskiviikko 22. helmikuuta 2017

Varaslähtö kevääseen

Huhhuh mikä viikko sitä tulikaan vietettyä! Viime viikolla tosiaan meidät abit potkittiin koulusta ja koko viikko oli täynnä kaikkea toinen toistaan mukavempaa tapahtumaa. Ensimmäiseksi keskiviikkona meillä oli potkiaiset ja seuraavana päivänä juhlittiinkin jo penkkareita kansallispuvut päällä ja heiteltiin rekoista karkkia. Sen jälkeen olikin perjantaina aika mennä katsomaan uusien vanhojen tanssiaisia. Eikä tässä vielä kaikki! Lauantaina aamulla lähdettiin kohti tuota kaikkien odottamaa abiristeilyä. Sunnuntaina abiristeilyltä kotiin tullessa olin kyllä aivan älyttömän väsynyt ja poikki. Aivan kuin olisi toisen asialla ollut.  Tässä siis vähäisen syytä sille, miksi Anniina Julia's levähti viime viikon ajan, mutta nyt oon täällä taas vähän enemmän levänneenä jutustelemassa. 


Kuten kynsistä näkee, päätin ottaa oikein kunnon varaslähdön kevääseen tänä vuonna. Tämä varaslähtöhän ei siis ollut millään tavalla suunniteltua vaan havaihduin vain yhtäkkiä kynsiä lakatessani, että päädyimpäs tekemään nyt kunnolla keväiset lakkaukset. Mutta ei anneta sen häiritä vaan pidetään nämä lakkaukset pienenä keväisenä vaihteluna näiden loskakelien keskelle helmikuussa.  

Oon siis tosiaan tehnyt jo kerran ennemminkin tälläisiä kukkasia, mutta ne tosin olivat värimaailmaltaan täysin erilaiset. Jos aikaisemmat lakkaukset kiinnostavat, ne löytävät tämän linkin takaa! Nyt kun katson noita aikaisempia väkerrelmiä, huomaan onneksi edes jotain kehitystä kynsienkin saralla. Ensinnäkin tuo aikaisempi kynsien muotoni on aika kauhea ja kynnet ovat aivan liian pitkät. Yhhyh. Tässä on hyvä syy sille, miksi kynsille kannattaa näyttää ahkerasti sitä kynsiviilaa.

Käytetyt tuotteet:
Gina Tricot - Base Coat
Gina Tricot - White
OPI - Hey Baby
Mont Marten Titanium White & Lamp Black
Dermosil - Top Coat

Mulla ei ole tällä hetkellä ainoitakaan lakkauksia teille varastossa postattaviksi, sillä oon jostain kumman syystä pilannut nyt varmaan kolmet peräkkäiset lakkaukset, joista ei ole edes kuvia todistusaineistona. Pitää selvästikin tarttua heti huomenissa taas lakkapulloihin ja todistaa, että osaan vielä lakata onnistuneitakin lakkauksia! 

Koska mulla ei ole niitä lakkauksia postattavana niin olisiko teillä kiinnostusta jos tekisin jonkin sortin ostospostauksen taas pitkästä pitkästä aikaa? Mulle on saapunut vähän kaikenlaista tavaraa aivan kuin hiipien tänne jo pitkän aikaa, joten olisiko teillä kiinnostusta kuulla niistä mun mietteitä? :)

Ihanaa keskiviikkoa teille! ♥

12 kommenttia:

 1. Tosi kauniit kynnet! :) Ja ostospostauksia on aina hauska lukea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon Kata! :)
   Kiva juttu, pitääpä keräillä ostostelut yhteen ja kirjoitella niistä vähän mun mietteitä. :)

   Poista
 2. Nämä on mahdottoman kauniit! Nuo kukat on älyttömän hienoja, miten sä osaatkaan :o <3 Ja hei, ei se sun aiempi kynsien muoto mitenkään rumempi ollut, ainoastaan erilainen. Mun silmään nekin on kauniit :)

  Ps. Ostoksia kehiin vaan, kyllä mä ainakin mielelläni luen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon Nena Sofia! :) <3
   Taidan olla itse vain niin kauhean tarkka omista kynsistäni, että tulee niitä sitten turhan paljon arvosteltua ja moitittua. Pitäisi luopua liiallisesta perfektionistista selvästikin! :D :)

   Poista
 3. Ihanat kynnet! Oot kyllä yks mun lemppari. <3

  VastaaPoista
 4. Pyhät pyssyt mitkä unelmakynnet! ♥ Siis ihan mielettömän upeat!! Ihanat! Kyllä taas alkaa kateus kolkuttaa kun näitä katselee... Ja hei, mä oon myös niiiin katkera noista sun kynsien muodosta! Miten sä osaatki viilata ne tollasiks täydellisiksi! :o Epiiiiis. ♥ (Ja oi kyllä, ostospostausta odotellessa! <3__<3)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että Katri! Kiitos ihanista kehuista, ihan sanattomaksi saa! :) <3
   Paljon viilaa saa kyllä näille kynsille näyttää, että niistä saan hyvän malliset! Kiva kuulla, että mun kynsien muoto miellyttää muitakin. :)

   Poista