maanantai 6. helmikuuta 2017

Uusi vuosi uudet kujeet

Erittäin aikaisessa vaiheessa tuun esittelemään teille mun uuden vuoden lakkaukset! Meinasin heti uuden vuoden jälkeen laittaa nämä eetteriin, mutta sitten muutamat lakkaukset kiilasivatkin näiden edelle, joten tässä sitä sitten ollaan kuukauden aikataulusta jäljessä. 


Viimeisistä tehdyistä mustista ranskiksista taitaa olla jo pian vuosisata aikaa, joten halusin ehdottomasti tehdä uudet glitterillä kuorrutetut mustat ranskikset juuriki uudelle vuodelle! Vähän jännitti, että pääseekö sitä ollenkaan juhlistamaan, kun juuri joulun jälkeen mulle iski influenssa. Kaikeksi onneksi se meni itsellä aika lievänä ohitse, joten olin terveiden kirjoissa jo uuteen vuoteen mennessä. Kerrankin oli tuuri tälläkin puolella ruutua.


Mutta niin tosiaan ne lakkaukset. Mustana lakkana toimii luottomustani Gina Tricotin Black ja glitterinä tällä kertaa testissä BornPrettyStorelta saatu glittermix sävyssä 373. Kiva perus kultainen glittersekoitus, ei moitittavaa! Aika yksinkertaiset ja helpohkot lakkaukset tuli uuden vuoden kunniaksi loihdittua, mutta miksei sitä joskus tekisi vähän yksinkertaisemmankin kaavan mukaisia lakkauksia. Varsinkin kun lopputulos on erittäin hyvin uuteen vuoteen sopiva!


Käytetyt tuotteet:
Gina Tricot - Base Coat
Gina Tricot - Puff Powder
Gina Tricot - Black
Dermosil - Top Coat
+ kultainen glittermix sävy 373

Vähä lyhyemmällä höpinällä mennään tämän päivän postauksessa, sillä lakkauksetkin ovat aika simppelit, joista ei niin paljon turistavaa irtoakaan. Seuraavaksi olisikin vuorossa lakkaukset, joista löytyykin enemmän jutun juurta tännekin jaettavaksi! 

Jos kiinnostuit jostain BornPrettyStoren tuotteesta, kannattaa tilauksen yhteydessä käyttää alekoodia AHAH10, jolla saat - 10% alennuksen tilauksesi yhteydessä! En hyödy linkkien klikkailuista tai tehdyistä tilauksista.


Iskeekö mustat ranskikset? Mukavaa alkanutta viikkoa! :)

6 kommenttia: