tiistai 31. tammikuuta 2017

Metsään meni osa 1

Tästä lähtee blogissani ensimmäinen postaussarja liikkeelle! Metsään meni-postaussarja on epäsäännöllisen säännöllisesti blogissani ilmestyvä sarja, joka esittelee pilalle menneitä tai muuten vain kehnosti onnistuneita lakkauksia. Aina lakkauksissa ei välttämättä ole konkreettisesti jotain pilalle mennyttä osaa, mutta jos lopputuloksesta ei ole tullut halutunlainen, päätyvät lakkaukset tähän postaussarjaan. Mitäs sanotte ideasta? Tänään olisi siis ensimmäinen osa tästä upouudesta postaussarjastani ja se lähtee käyntiin heti kaksilla pieleen menneillä lakkauksilla! 


Näitä lakkauksia aloitellessa päässäni oli selkeä mielikuva kivoista hempeistä kynsistä, joissa pohjalla olisi ihanan hentoa Essencen vaaleanpunaista Sweet As Candy:a ja päällä koristamassa teippimanikyyrin tavoin China Glazen Hello Gorgeous!. Idea hyvä kymppi, toteutus heikko nelonen. Ensinnäkin tuo pinkki koristeteippi ei selvästikään tykännyt tuosta Chg:n lakasta, sillä se päätti päästää pinkin värinsä lakkausten pohjalle, Jonkin verran sain sentään pinkkiä väriä kaavittua pois, mutta sen jälkeen teippien rajat eivät kyllä näyttäneet enää yhtään siisteiltä. Onneksi glitter pelastaa kaiken! Noh, ei aina kuitenkaan. Ainoa asia mikä näissä lakkauksissa oli postiviinen ylläys, oli tuo China Glazen Hello Gorgeous!. Todella söpö glitterpommi, jonka täytyy kyllä ehdottomasti päästä oikeuksiinsa joissain hiukan paremmin onnistuneissa lakkauksissa kuin näissä. 

Käytetyt tuotteet:
Gina Tricot - Base Coat
Essence - Sweet As Candy
China Glaze - Hello Gorgeous!
Dermosil - Top Coat
+ koristeteippi
+ hopeat glitterit 

Seuraavat lakkaukset ovatkin taas vaaleanpunaiset. Lakkaan kohtalaisen harvoin vaaleanpunaisella, mutta näköjään silloin kun lakkaan niin lakkaan sitten ihan kunnolla muutaman kerran heti peräkkäin. 


Näitä aloitellessa mulla ei ollut mitään selkeää ideaa, kunhan halusin vain päästä testaamaan noita salmiakkiglitterejä puolikuumanikyyrin rajalle. Jostain mieleni sopukoista päähäni muistuivat nämä Yagalan tekemät aivan ihanat lakkaukset. Päätin siis testata taitojani myös tuossa ruusujen maalailun saralla. Oon kerran ennemminki maalannut ruusuja, mutta ne menivät kyllä ihan huolella metsään. Onneksi tämän kertaiset ruusut eivät ole aivan niin pahat, mutta en ole vieläkään täysin tyytyväinen mun ruusuihini. Ehkä joskus vielä opin! 

Niin joo nuo salmiakkiglitterit oli muuten tosi kivat tuossa puolikuun rajalla! Harmi vaan, että meinasivat vähän reunoilta repsottaa, joten lähtivät aika nopeasti kynsiltä muille teille. Pitää kyllä testata vielä uudemman kerran noita glittereitä hiukan huolellisemmalla asettelulla.

Näissä lakkauksissa itsessään taisi eniten tökkiä tuo vähän sekava kokonaisuus ja repsottavat salmiakkiglitterit. Siksi nämä päätyivätkin Metsään meni- postaussarjani ensimmäiseen osaan. 

Käytetyt tuotteet:
Gina Tricot - Base Coat
Golden Rose - 46
Dermosil - Top Coat
+ Lidanin valkoinen akryylimaali
+ pinkit salmiakkiglitterit

Mitä mieltä ootte uudesta postaussarjasta ja sen ensimmäisistä lakkauksista? :) 

2 kommenttia:

 1. Siis mitäääh! Ihana postaussarja-idea, mutta metsään meni kyllä heti ekan osan kanssa! ;D Mun mielestä noi molemmat lakkaukset on meinaan ihan todella kauniit ja huolisin omille kynsilleni ehdottomasti vaikka ihan-heti-nyt! ♥ Ja sun ruusut on varmasti kauniimmat kuin mihin mä olisin ikinä kykeneväinen, mä luulin niitä leimoiksi! Oot sä kyllä hassu :) Ja niin taitava! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha voi kiitos hurjasti Nena Sofia! :) ♥
   Kiva kuulla myös, että postaussarja-ideasta pidetään. :)

   Poista