perjantai 8. syyskuuta 2017

Kukkasia vaaleanpunaisella pohjalla

Nyt kun ollaan tältä muutamaksi kuukaudeksi venähtäneeltä tauolta selvitty, on aika tullut postata kaikki tekemäni lakkaukset, jotka ovat kertyneet jo suuriksi pinoiksi tälle puolelle ruutua. Tänään olisi vuorossa varmaan jo huhtikuussa tehdyt lakkaukset, joista en ymmärrettävästikään näin viiden kuukauden jälkeen muista paljoakaan yksityiskohtia. 

Sen muistan että inspiraatio lakkauksissa maalattuihin kukkiin on tullut jostain muualta kuin mieleni syövereistä, mutta alkuperäisten kynsien tämän hetkisestä olinpaikasta ei ole harmaintakaan haisua. Kaikki kunnia siis idean alkulähteelle, jota en pysty tähän nyt linkkaamaan! 


Nämä oli siitä vähän ristiriitaiset lakkaukset mulle, että en oikein osannut päättää pidinkö näistä vai en. Enkä osaa päättää sitä vieläkään. Maalaukset onnistuivat kyllä, eikä lakkausprosessin aikana ollut muistaakseni suurempia ongelmiakaan lakkojen kanssa. Ehkä se on tuo väri josta en ole varma, että toimiiko vai ei. Tekisi mieli yhdistää nämä samat koristelut nyt syksyllä johonkin oikein tummaan ja murrettuun sävyyn, hm...

Käytetyt tuotteet:
Gina Tricot - Base Coat
Essence - Hope For Love
Rimmel - Candyfloss Cutie
Monte Marte - Titanium White
+ hopeita strasseja

Näillä keväisillä lakkauksilla sitten vähän vähemmän keväisen viikonlopun viettoon näin syyskuisen perjantain keskelle.

Ihanaa viikonloppua! ♥

6 kommenttia: