tiistai 12. syyskuuta 2017

Violetti perhonen kimalteella

Tähän viikon alkupuoliskolle olisi esittelyvuoroon pääsemässä "ihan kiva"-titteliä kantavat lakkaukset. Alkuperäisenä ideana oli siis vähän hienommat perhoset kuin nämä lopputuloksena tulleet, mutta aina se päässä oleva mielikuva ei toteudu samanlaisena sinne kynsille asti. 


Aloitin siis lakkaukset lakkaamalla vähän sekalaisen joukon eri lakkoja kynsille. Keskisormesta peukaloon kynsillä on Sechen violetti creme Takes Changes, jonka sävy ihastuttaa kerta toisensa jälkeen. Lakka on koostumukseltaan ehkä vähän paksuhkoa, mutta varovaisesti lakattaessa päästään sen kanssa lähes ongelmitta. Nimettömässä pohjalla toimii Peggy Sagen Nude Innocence, joka on ihan kiva perus nudelakka ja peittää sillä perus kahdella kerroksella. Pikkusormiin lisäilin vielä pari kerrosta OPIn jo taannoin julkaisemaan hopeaa tekstuurilakkaa, joka kantaa nimeä It's Frosty Outside. Rehellisesti sanottuna toivoisin tuon lakan olevan hiukan peittävämpi jo ensimmäisellä kerroksella ja kuivumisajastakin tekisin puolet lyhyemmän jos vain voisin.   

Perhosissa on pohjalla sama violetti Takes Changes ja reunat ovat maalattu Mont Marten mustalla akryylimaalilla. En ollut oikein tyytyväinen perhosiin vielä akryylimaalin jälkeen, joten lisäsin hetken mielijohteesta siipiin myös hopeita glittereitä. Noh, en oikein vieläkään pitänyt kynsistä, mutta näillä oli mentävä tällä kertaa. 

Käytetyt tuotteet:
Gina Tricot - Base Coat
Seche - Takes Changes
Peggy Sage - Nude Innocence
OPI - It's Frosty Outside
Dermosil - Top Coat
Mont Marte - Lamp Black
+hopeita glittereitä

Kuinka usein teillä tulee "ihan kiva"-kategorian lakkauksia?

Rentouttavaa tiistaita! ♥

2 kommenttia:

 1. Oih, miten ihana lakkaus! ♥ Mun mielestä nuo perhoset on täydelliset tuollaisinaan, noi glitterit meinaan sopii siipiin ihan älyttömän hyvin! Sä olet kyllä niin kekseliäs niiden sijoittelussa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Nena Sofia! ♥
   Mulla menee usein lakkaillessa niin, että missä vaan ikinä onkaan kynnellä glitterin mentävä paikka, niin siellä sitä glitteriä tulee myös olemaan, haha. :D

   Poista