torstai 9. marraskuuta 2017

Kunhan tekaisin

Tänään olisi esitteillä lakkaukset, jotka eivät lopputulokseltaan vastanneet ihan sitä mielikuvaa, mikä ajatuksiini oli kehkeytynyt jo lakkailua aloitellessa. Tarkoituksena oli siis maalailla valkoisia pitsikuviota chevron-muotoon nimettömiin ja peukaloihin. Muita kynsiä koristamaan lakkasin pelkästään ihanaista Zoyan Dreamia, joka on yksi ehdottomasti kauneimpia omistamiani sinisiä lakkoja. Pitsikuvio ei kuitenkaan onnistunut, joten maalaukset muuttuivat lennosta ihan joksikin muiksi kuin pitsiksi. Kaiken lisäksi maalaus-jumalat eivät olleet kyseisenä päivänä selvästikään puolellani, sillä maalauksista tuli harvinaisen sottaiset ja hataran näköiset. 


Näiden siis piti ensiksi olla minun I Love Me-lakkaukset tälle vuodelle, mutta kun lopputulos ei miellyttänyt tarpeeksi edes itseäni, niin lähtivät kynnet äkkiä vaihtoon. Tosin en silti laskisi näitä lakkauksia pilalle menneiksikään, sillä tulihan näistä ihan kivat peruslakkaukset, joista ei vain sen kummempia tunteita herännyt. Onneksi tämänkertaiset kuvat ovat kuitenkin sen verran ihania syysotoksia, että hataroiden maalauksien sijaan voidaan ihailla syksyn pirteää väriloistoa! ♥ 

Käytetyt tuotteet:
Gina Tricot - Base Coat
Gina Tricot - Puff Powder
Zoya - Dream
Mont Marte - Titanium White
Dermosil - Top Coat

Tänään vähä lyhyemmillä teksteillä toivottelen teille rentouttavaa torstaita! ♥
Joko teillä on Zoyan Dream kokoelmissanne?

8 kommenttia:

 1. Todella ihastuttavat, herkät! ♥ Mun mielestä näissä ei ole kyllä mitään vikaa :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat lakkaukset! Jos itsenäisyyspäivän alla on kynsi-inspis kateissa niin tässä on muun muassa kaunis idea.
  Dream löytyy ja se on yksi kauneimmista lakoista, ehdottomasti Zoyan parhaimmistoa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut! Nämä voisivat kyllä kieltämättä toimia hyvin itsenäisyyspäivän teemakynsinä. Ihan vahingossa tuli tehtyä jo vähän etukäteen Suomi 100-lakkaukset siis!
   Zoyan Dream on kyllä niin upea lakka, että sen pitäisi löytyä melki jokaisen lakka-addiktiksi tunnustautuvan lootasta ainakin minun mielestäni. :)
   Ja suuret kiitokset myös kynsikehuista E-S! :)

   Poista