lauantai 7. joulukuuta 2013

All purple

Pitkästä aikaa lakkailin lilat kynnet. Päätin taas epätoivoisesti yrittää tehdä skittlettejä, lisäten ripaus jouluisuutta. Hmm, violetti joulukuusi ei ole järin jouluinen, eikä hex-glitter sen päässä. Ainakin yritin!

Mitään erityistä suunnitelmaa näihin ei ollut. Skittletet oli ainoa huomioitava kriteeri. Lakkailin summa mutikassa joitain violetteja lakkoja kynsille. Kikon vaaleanvioletti 338 pääsi koristamaan nimetöntä. Laadussa ei ollut paljon mitään moitittavaa, kahdella kerroksella tasaiset ja peittävät. Välillä kyllä meinasi juosta kynsinauhoille, mutta sekin saatiin taltutettua. Päälle koristelin jonkin tötterön, jonka joulukuuselle pitäisi näyttää. Liian nopeasti lisätyn päällyslakan takia kuusi vähän levisi. Nyt leviämis rajat häiritsee minua sen verran, että pakko poistaa nämä viimeistään huomenna. 


Kynsistä tuli erittäin mieluiset. Violetti on vaa niin ihana väri. <3


Käytetyt lakat :
Dermosil - Base Coat
Aden - ( nimetön )
Kiko - 338
Rimmel - Moon Walking 
Dermosil - Top Coat

Miksi ihmeessä oon aina kirjoittamassa postausta, kun kokeihin pitäisi lukea ? Aika outoa, että kynnet vie voiton okluusiorintamista lukemisen sijaan. Onneksi oon tuijottanut seinää kuunnellut opetusta aina, kun kyseistä asiaa selitetään. Aikaa on enää tämä lauantai ja sunnuntai. Joten pitemmittä puheitta. Kivaa lauantaita kaikille! Lähden lukemaan --> 

2 kommenttia:

  1. nuohan onnistuivat hyvin! onko tuo kikon lakka mistä? ihanan värinen:-)

    VastaaPoista