keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Ei kannata lähteä soitellen sotaan

Kuten otsikkokin kertoo, ei kannata luulla itsestään liikoja silloin, kun oikeastaan mikään ei ole onnistunut toivotunlaisesti. Päätin testata siskoltani synttärilahjaksi saamaani OPIn You're So Vain-illaa, josta olen lukenut paljon kehuja muista blogeista. Aloitin sutimaan lakkaa kynsille ja se raudoittui aivan kauheasti. Olin aivan suu pyöreänä, sillä odotin paljon parempaa laatua. Hetken lakkailtuani opin kuitenkin jonkinlaisen tekniikan, jolla lakan sai levittymään hiukan paremmin. En sitten tiedä, oliko mulla vain huono lakkauspäivä ja ens kerralla lakka toimii paremmin kuin hyvin, mutta ei ollut ollenkaan taattua OPI-laatua. Lakkailen tällä silti pian uudelleen, sillä voi hyvin olla että ensi kerralla lakka toimiikin paaaljon paremmin, kuten myös OPIn Don't Bossa Nova Me Around:in kanssa kävi. 

Jo huono-onnisesta lakkauskokemuksesta viisastuneena, minun olisi pitänyt yrittää jotain muuta kuin ruusujen maalausta kynsille, mutta koska viisautta ei näköjään ollut mailla ei halmeilla päätin maalata. "Jos saisinkin nämä koristelut onnistumaan hyvin, kun lakatessa en loistanut." NOT! Ruusut menivät aivan päin mäntyä ja nimettömän ruusu näytti aivan hämähäkin seitiltä. "No hei, älä nyt hermostu! Aatellaan, että nää on vaan vähäisen myöhässä tehdyt Halloween kynnet. Laitetaan glitteriä päälle, että näistä tulee vielä mahdollisimman epäonnistuneet niin sitten ollaan iloisia hienoilla kynsillä!" Ei muuten oltu.

Käytetyt lakat:
Gina Tricot - Base Coat
OPI - You're So Vain-illa
Gina Tricot - Black Multiglitter
Color Club - Starry Temptress Top Coat
Dermosil - Top Coat
+ mustaa akryylimaalia

No, okei. Kyllä noi etäisesti voi muistuttaa ruusuja, mutta ei ne kyllä mitkään mestariteokset ole. Joskus kun menetän viisauteni uudelleen, yritän varmasti ruusuja uudemman kerran. Nyt ne eivät onnistuneet alkuunkaan ja kuvakin pelastaa karua totuutta paljon ja vähän päälle. 

Kivaa keskiviikkoa!

Ps. Mulla on mustaa kynsillä!! Pikkuhiljaa pikkuhiljaa...

4 kommenttia: