lauantai 22. marraskuuta 2014

Violetti skittlette

Yhdet oikein mieluisat skittletet pääsevät tänään postattaviksi. Näihin idean poimin suoraan Annin älyttömän ihanista lakkauksista. Eihän nämä olleet ollenkaan niin hienot kuin alkuperäiset olivat, mutta tykästyin tuohon valkoiseen kynteen todella paljon! Olisin tehnyt heti perään uudet lakkaukset joissa kaikki kynnet olisivat olleet kuin keskisormi, jos osaisin leimata ja jos kärsivällisyyteni riittäisi leimaamaan kaikki 10 kynttä. Yh.


Käytetyt lakat:
Gina Tricot - Base Coat
Essence - Pink & Proud
Gina Tricot - Black Multiglitter
Gina Tricot - White
Konad - Black
Dermosil - Top Coat 
Flormar - Matifying Top Coat (keskisormessa)
+mustia helmenpuolikkaita
+ Pueen 73

Mulla on taas mustaa kynsillä!! Aika uskomatonta. Pikku hiljaa alan sopeutua. En olisi ikinä uskonut, että sopeudun mustaan näin nopeasti! Enhän mä tietty vieläkään pysty kaikilla kynsillä mustaa käyttämään, mutta itselleni on jo aikamoinen saavutus edes lakata kaksi kynttä sillä värillä, ilman että tunnen oloni epämukavaksi. Päinvastoin tunsin oloni jopa ihan mukavaksi parilla mustalla kynnellä! 

Kivaa lauantaita! :)

11 kommenttia:

 1. Vitsi miten ihanat lakkaukset taas! Ja oon vaan niin superkateellinen sun kynsien muodosta! ♥_____♥
  Mä jaksan yleensä leimata ihan hyvin toisen käden mutta sitte alkaa mennä hermo toista kättä leimatessa kun joutuu välillä käsittelee poistoainetta ja sitte ennen ku huomaakaan ni siitä valmiista kädestä on kärkien lakat lähtenyt ja äääähhhh! :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon!! :) Tykkään itsekkin manteleista, mutta näissä on kauhea muodossa pito, että viilaa saa kyllä käyttää joka kerta lakkausten poiston yhteydessä. Ja se jos jokin on rajoittunut rakkauttani kynsiäni kohtaan. Haha! :D Se on muuten ihan totta, että leimaukset saa tuhratuksi kun alkaa toista kättä leimaamaan! Leimatut kynnet olis kyllä niin kivat, mutta se vaiva....Yngh.

   Poista
 2. Oi miten nätskät lakkaukset :) Kaunis leimakuvio!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!! :) Toi leima on kyllä yks mun lemppareista!

   Poista