tiistai 4. marraskuuta 2014

Töpöteltyä glitteriä

Heippa! Koeviikko on vienyt mut ihan tyystin mennessään enkä ole pystynyt irroittautua ollenkaan koneelle, muuten kuin kirjoittamaan äidinkieleen asia-artikkelia. Viikko alkoi rattoisasti älyttömän "helpolla" kemian kokeella ja jatkui biologialla. Koulun ja kodin väliä on rampattu niin moneen kertaan, että urat menee jo tien pinnassa. Nyt oon kuitenkin vihdoin suorittanut kaikki kokeet kunnialla ja vähemmän kunnialla. Kynnet ja varsinkin kynsinauhat ovat saaneet kärsiä tolkuttomasta kirjottamisesta ja samoilla lakkauksilla mentiin koko koeviikko. Nyt pääsin irtautumaan koneellekin asti, sillä huomenna ei ole mitään koetta eli vapaapäivä tiedossa! Jes!

Tämän kertaiset kynnet löytyi jostain koneen syövereistä, joita en ole muistanut postata. Nämä olivat ihan kiireessä kyhätyt, joten mitään maailmaa mullistavia koristeluja ei tullut tehtyä. Niinkin helppoa kuin glitterliukua kynnen tyveen töpöttelin. Lakkoina peukalossa, etu- ja pikkusormessa OPIn Dutch Ya' Just Love OPI? ja nimettömässä ja keskisormessa pohjalla Kikon 338, jonka päälle töpöteltynä on Gina Tricotin Purple Multiglitteriä. OPIn lakkaan tykästyin kovastikin ja Kikokin loisti mahtavalla koostumuksellaan jälleen kerran, mutta tuosta Gina Tricotin glitteristä en ole varma tykkäisinkö vai en. En ole sekameteliglitter-lakkojen suurin ystävä (normaalien glitterien kyllä) ja tämän Gina Tricotin kanssa on ihan hilkulla, että onko liikaa kaikkea vai ei. Pitää testata vielä uudemman kerran lakkaa ja arvioida sitten uudelleen.


Käytetyt lakat:
Gina Tricot - Base Coat
OPI - Dutch 'Ya Just Love OPI?
Kiko - 330
Gina Tricot - Purple multiglitter
Dermosil - Top Coat

Kynsistä tykkäilin kyllä ja saivat ollakin jonkin aikaa kynsillä. Nyt jälkiviisaana ihmettelen, miksi en lakannut kaikkia kynsiä OPI:lla ja töpötellyt sen päälle tuota glitteriä. No, anyways OPIn DYJLO oli kyllä positiivinen yllätys, sillä se on ihanan syksyisen sävyinen ja sopi hyvin mun kynsille ja ihon sävylle. Tykkään! 

Itse lähden nauttimaan lukemisesta vapaata iltaani! Kivaa alkanutta viikkoa!

12 kommenttia:

 1. Minusta nää on upeat! Tuo glitterki on kaunis.

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Rakastan violettia melkein yhtä paljon kuin keltaista. Ihana väri kerrassaan <3

   Poista
 3. Vitsi miten kauniit! ♥___♥ Ja just hyvä ettet laittanu kaikkiin kynsiin samaa lakkaa, täydelliset näin! ♥

  VastaaPoista
 4. ihan super nätit <3 näyttää tosi kivalle kun tuo glitterliuku on vain kahdessa kynnessä :)

  VastaaPoista
 5. Tosi nätit! Tuo glitter sointuu noihin violetteihin lakkoihin kuin nenä päähän :)

  VastaaPoista