lauantai 31. tammikuuta 2015

Bling bling FAIL

Katri halusi nähdä minulta glitteröveri-kynnet. Noh, mä tietysti tartuin haasteeseen hetimmiten ajatellen sen jotenkin helpponakin haasteena. Varmuutta puhkuen aloitin lakkaamalla kolme kerrosta kaikille kynsille Color Clubin Sugarplum Fairy:a. Vasta siinä kohdassa tajusinkin alkaa pohtimaan niitä koristeluja. Okei, en osaa leimata, siirtokuvat katoaisivat kimaltavaan pohjaan, strassit olisi liian yksinkertaiset, MITEN NÄITÄ GLITTEREITÄ OIKEIN KORISTELLAAN?! Taisin olla jossain pakokauhun ja selvän hämmennyksen välitilassa, sillä en selvästikään kyennyt ajattelemaan niinkuin järkevä ihminen. Päätin ottaa ne pirulliset koristeteipit esiin, jotka olivat juuri viimeisissäkin epäonnistuneissa lakkauksissa ilmoittaneet yhteistyö kyvyttömyytensä. Kun olin saanut teipit jokseenkin suoraan aseteltua ja avattua Kikon 338:n lakkausta varten, päättivät nuo penteleet alkaa rullautua irti kynsiltä...!! "Argh, siis oikeesti totelkaa mua nyt heti tai sitten poltan teidät kaikki takapihalle sytyttämässäni roviossa." Ei, ei muuten pysyneet, mutta mähän lakkasin kynnet loppuun asti niistä huolimatta :))))))), pitäen raivon vallassa kiinni teipeistä, jotka odottivat sopivaa hetkeä rullautua taas irti. 


Käytetyt lakat:
Gina Tricot - Base Coat
Color Club - Sugarplum Fairy
Kiko - 338
Peggy Sage - Gel Effect Top Coat

Ja kuten näette, tulos oli vähintäänkin epäonnistunut. Roviota ei päästy tällä kertaa näkemään, koska mun oli yksinkertaisesti pakko säästää ne teipit, sillä muita teippejä mulla ei ole. Hautasin ne kuitenkin kaikista pimeimmän laatikon pohjalle minkä vain kykenin löytämään, vannoen etten enää ikinä koske kyseisiin teippeihin. Nyt, kun oon saanut rauhoiteltua itseäni reilun viikon verran, uskallan jo varovaisesti sanoa, että ehkä vielä joskus hamaassa tulevaisuudessa mä annan noille teipeille anteeksi. 

Niin ja Katri! Nämä kynnet siis yrittivät olla ne toivomasi glitteröverit, mutta sattuneesta syystä lakkaaja ei kyennyt ajattelemaan viisaasti ja suunnittelemaan sellaisia etukäteen, joten pähkäilen jo uusia glitterövereitä tehtäväkseni. Jotenka kunnon glitteröverit ovat vasta tulossa! ;D

Ja ainiin joo Sugarplum Fairy oli ihan tolkuttoman ihana glitteri! Jos rakastat kimallusta ja glittereitä, sä tarvit tän, ihan ehdottomasti. Ja vaikket tykkäisikään tarvit tämän silti. Piste.

Saanen kysyä, että miten te oikein koristelette näitä glittereitä? 

10 kommenttia:

 1. Tosi onnistuneethan nämä on! Ei nämä nyt ehkä sananmukaisesti ole vielä ihan 'överit', mutta komeat glitter-kynnet kyllä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Joo överit vähän laimeni kun lakkasin tuota Kikoa päälle :D

   Poista
 2. Minusta lakkaus on oikein hieno! Minultakaan ei teippaaminen onnistu :D Itse en glittereitä juurikaan koristele. Yleensä tulee käytettyä skittletteissä tai yksivärisen lakan kanssa, osassa kynttä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuret kiitokset! :)
   Hyvä, etten ole ainoa jonka kanssa nuo teipit ei suostu yhteistyöhön! ;D

   Poista
 3. Minusta nää on ihanat. Bliong nbling!

  VastaaPoista
 4. Jestas! Näähän on ihan jumalaisen kauniit! :o ♥ Ihanat!! Aaaaa glitteriäääää ♥____♥

  Mä koristelen glitterin yleensä leimoilla ja sitten taas teipit kiroan kyllä alimpaan helvettiin :'D Kerran oon teippejä kokeillut ja no... ei menny niinku strömsössä :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos Katri! ♥♥
   Tulossa on vielä kunnolla glitteriöverit, jotka mäkin miellän övereinä! :D

   Poista
 5. Wau! Upeat kynnet <3 Tuo Sugarplum Fairy on aivan upea <3

  Ja vaikken koekaan mikään mestari noissa glitterövereissä olevani, niin aika usein tulee yhdistettyä glitterövereihin paljon strasseja, eikä oikeastaan sitten mitään muuta :D Leimaamisen ohella varteenotettva vaihtoehto on myös mustat vapaan käden maalailut, youknow, abstraktit kuviot jne. Mutta innolla odottelen millaiset överit sulta vielä tulee! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Nena <3 Sugarplum Fairy on ihan täydellinen glitterpommi!
   Hmm, ehkäpä testaan ensi kerralla noita strasseja tai vapaan käden maalailuja. :D

   Poista