maanantai 26. tammikuuta 2015

Lisää hopeaa glitteriä kera sinisen

Heti lyhyt ikäisten vihreiden lakkausten jälkeen mun oli pakko saada tehdä samat koristelut uudemman kerran, niin paljon niistä pidin! Ensiksi ajattelin vaihtavani pohjalle väriksi pinkin, mutta sitten keksin Essien Aruba Bluen ja niin vaihtui väri siniseksi. (Mun on kyllä pakko koittaa näitä koristeluja vielä joskus pinkillä, punaisella ja keltaisellakin pohjalla, khehe) 

Essien rinnalle löysin ihan loistavasti sopiva tekstuurilakankin. Yamamayn 04 pääsi koristamaan etu- ja pikkusormia. Kuvissa yamamay ei näytä yhtään niin ihanalta kuin se oikeasti oli! Lakan seassa on niin sinistä kuin violettiakin shimmeriä ja ne näkyvät vielä tekstuuri pinnankin muodostumisen jälkeen. Ihan surettaa, että lakka näyttää kuvissa niin paljon tylsemmältä. 

Käytetyt lakat:
Gina Tricot - Base Coat
Essie - Aruba Blue 
Yamamay - 04
Color Club - Sex Symbol
Peggy Sage - Gel Effect Top Coat
+ irtoglittereitä


Tässä vielä kuvat kummistakin versioista. Itse tykkään kummistakin kuin hullu puurosta, mutta ehkä ihan pienellä erolla noi alkuperäiset eli vihreät voittavat tämän erän!

 Kummatko iskee teihin enemmän, vihreät vai siniset? :)

10 kommenttia:

 1. Oijjoi nämäki on kyllä tosi kaunokaiset, tuo sininen lakka on niinku joku kuninkaalinen sävy. :D En kyllä yhtään tiiä kummista tykkään enemmän. Molemmat lakkaukset on niin nätit vaikka sama koristelutekniikka onki. :)

  VastaaPoista
 2. Molemmat kynnet ovat kyllä nättejä! :) Mäkin kuitenkin valitsisin ehkä suosikikseni nuo vihreät, tekstuurikynnet miellyttävät niissä vähän enemmän mun silmää. :)

  VastaaPoista
 3. Heii nää olis ihana nähdä pinkkinäkin! :D Ja sit ehkä hlolglitterillä...? Hmm :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo pinkit onkin jo toteutuslistalla jossain hamassa tulevaisuudessa! :D

   Poista
 4. Vihreät, koska vihreä mun lempiväri... :D

  VastaaPoista
 5. Oijoi, nääkin on tosi ihanat! <3

  Sininen ja vihreä on molemmat ihan mun lemppareita, että vaikea sanoa kummat on kivemmat. Vaikka yleensä vannon hartaasti vihreän nimeen, niin kyllä tällä kertaa nämä siniset taitavat viedä voiton!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hurjasti!! <3
   Näiden väliltä oli mullakin tuskallista tehdä päätös, mutta onneksi aina voi valita kummankin. ;D

   Poista