maanantai 5. tammikuuta 2015

Marraskuulta asti

Seuraavaksi luvassa kahdet lakkaukset, jotka ovat odottaneet postausvuoroaan sinnikkäästi marraskuulta asti. Nämä lakkaukset on molemmat todella yksinkertaiset ja helpot tehdä. Jostain kumman syystä ne vain ovat jääneet postausjärjestyksessä aina jonon perälle odottelemaan. Nyt on näiden hylkiöiden vuoro päästä vihdoin parrasvaloihin.

Ensimmäiset kynnet ovat nopeat turvalakkaukset, jotka tuli lakkailtua samalla läksyjen teon lomassa. Ihan kivat peruskynnet, mutta koska pohjalakka oli tekstuuri, eivät OPIn glitterit meinanneet pysyä matkassa mukana. Sain varmaan kolme irti jo ensimmäisenä iltana, joten kauhean pitkäikäiset nämä kynnet eivät olleet. Pohjalla tekstuurina toimii Dependin 2062, joka on vanhin tekstuurilakkani, jonka ostin jo vuoden 2013 alussa. 


 Käytetyt lakat:
Gina Tricot - Base Coat
Depend - 2062
OPI - I Snow You Love Me

Toiset lakkauksista ovat ylläripylläri ranskikset! Ranskiksista on tullut jo ihan mun perustuotantoa, joita nykyään vähintään kerran kuukaudessa tulee lakkailtua. Pidän ranskisten ulkonäöstä kovasti, joten mikäs siinä niitä lakkailessa.  Näissä ranskiksissa pohjalakkana mun vakio ranskislakka Gina Tricot Puff Powder. Violettilakka on Golden Rosen Matte Velvet-sarjan 107 ja valkoinen on vanha tuttu Ginan White. Näistä kynsistä ei tullut otettua kameralla ollenkaan kuvia, joten postauksen kuvat ovat kehnolaatuisia kännykkä räpsyjä.

 Käytetyt lakat:
Gina Tricot - Base Coat
Gina Tricot - Puff Powder
Golden Rose - 107
Gina Tricot - White
Dermosil - Top Coat

Lyhyestä virsi kaunis tällä kertaa. Kivaa alkanutta viikkoa!

8 kommenttia: