perjantai 10. heinäkuuta 2015

Nopeita koristuksia kiireessä

Tulin postaamaan nämä kynnet tässä ihan pikaisesti pois alta, joten pitkää selityksen täyteistä postausta ei siis tänään ole luvassa. Mulla kuitenkin seuraavista kynsistä varmasti löytyy enemmän tekstiä, joten jätetään ne enimmät höpinät sinne postaukseen sitten.

Halusin päästä testaamaan jo jonkin aikaa sitten tilaamaani mustaa Dance Legendin lakkaa, joka kantaa nimeä Gothic Veil. Lakan rinnalle valitsin pikkusormiin Gina Tricotin mustan cremen ja keski- ja etusormiin lakkasin Essencen Play With My Mint:iä. Kaikki lakat toimivat ihan kivasti lakatessa, joskin Essence oli vähän paksuhkoa koostumukseltaan, mutta senkin kanssa pärjäsi ilman suuria vaikeuksia. Koristuksien kanssa halusin kerrankin päästä siitä mistä aita on matalin ja päätin lisäillä minttujen kynsien päälle nopeasti vain kynsitarroja ja muutaman strassin. Aika yksinkertaiset lakkaukset tällä kertaa, mutta eipä se oikeastaan haittaa. Päätinkin lakkauksia poistaessa säästää nuo mustat kynnet ja lakata uusilla koristeluilla vielä peukalon sekä etu- ja keskisormien kynnet uudemman kerran. 
Käytetyt lakat:
Gina Tricot - Base Coat
Essence - Play With My Mint
Dance Legend - Gothic Veil
Gina Tricot - Black
Peggy Sage - Gel Effect Top Coat
+ tarrat

Mukavat perus helpot lakkaukset, joilla pystyi huoletta porskuttamaan muutaman päivän!

Seuraavassa postauksessa onkin vuorossa sellaiset koristukset, joita tässä blogissa on nähty tasan _yhden_ kerran koko kolmen vuoden blogihistoriani ajalla. Kyllä tasan yhden kerran. Enkä olisi kyllä uskonut niitä itsekään enää postaavani saatika edes tekeväni, mutta niin vain löysin itseni kemiallisten reaktioiden ääreltä. :D Arvaakohan joku jo mistä koristelutekniikasta on kyse? 

Kivaa alkanutta viikonloppua!

10 kommenttia:

 1. Tosi kauniit kynnet! <3 Tuo lakka on kyllä upea! Hmm.. Kemiallisia reaktioita. :D Voiskohan olla vesimarmorointi tai joku vastaava? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Satsuli! :) <3
   No eipäs mennyt kauan, että se arvattiin! :D

   Poista
 2. Aivan ihana lakkaus! Pitäisi itsekin kokeilla yhdistää musta ja minttu, sillä näissäkin kynsissä yhdistelmä näyttää älyttömän hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anni! Oon itsekin tykästynyt mustan ja mintun yhdistelmään, ne sopii vaan niiiin hyvin yhteen! :)

   Poista