keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Vesimarmorointia sinisellä ja mustalla

Voin heti alkuun sanoa, että multa ei siis tänään ole luvassa mitään maailman luokan vesimarmorointeja, sillä en käytännössä ikinä saa niitä onnistumaan. Nämä vesimarmoroinnit ovat kuitenkin kirkkaasti historiani parhaat, mistä voi hyvin päätellä taitoni ja onnistumisprosenttini tässä koristelulajissa. Olen yrittänyt joskus muulloinkin marmoroida ihan testausmielessä, jos ne nyt vaikka kuin taikaiskusta onnistuisivatkin. Noh, en ole saanut taikaiskua tähän mennessä kertaakaan vaan olen todennut parhaimmaksi tekniikaksi vain marmoroida niin usein, että taidot karttuisivat siitä pikku hiljaa. Tämän kertaiset kynnet kuitenkin toivat mulle pienen toiveen siitä, että jos ahkerasti yritän vesimarmoroida (useammin kuin kerran kahdessa vuodessa) niin mun taidot voisi ehkä jopa oikeasti kehittyä joskus niin, että pystyisin postailemaan vesimarmoroituja kynsiä tänne vaikka millä mitalla ja ne näyttäisivät joiltakin muilta, kuin huterilta yritelmältä. 


Tämän kertaisissa kynsissä vesimarmoroinnissa on käytetty kahtaa lakkaa, Gina Tricotin Black:ia ja Flormarin WL01:stä. Kuvio olisi alunperin pitänyt tehdä vain kerran kuppiin, sillä olisin marmoroimassa vain kahta kynttä, joten ne pystyisi laittamaan kuppiin samalla kerralla. Noh, minähän tosiaan tein sen kuvion sinne kuppiin sellaisen seitsemän kertaa. Seitsemään kertaan syynä taitaa olla se, että joko lakat eivät levinneet kunnolla tai sitten sain möhlittyä itse kuvion aivan täysin ja eikun uusi yritys. Tällä kertaa siis seitsemäs kerta toden sanoi, mutta eipä sekään kerta onnistunut aivan nappiin. Kuvioon olin hetkisen tyytyväinen, sillä olin jo yrittänyt kuvioita niin monta kertaa, että olin oikeastaan yllättynyt, että ne ylipäätänsä edes näyttivät vesimarmoroinneilta. Tyviin pahinta kuvioiden epätasaisuutta piilottamaan rivi hopeisia strasseja ja sillä selvä! Pikkusormessa jo viime postauksessa tutuksi tullutta Ginan Black:ia ja nimettömässä Dance Legendin Gothic Veil. 


Käytetyt lakat:
Gina Tricot - Base Coat
Flormar - WL01
Gina Tricot - Black
Dance Legend - Gothic Veil
Dermosil - Gel Top Coat
+ hopeisia strasseja

Voisin testailla vesimarmorointia jo pian uudestaankiin. Niin positiivisesti yllätyin hatarista taidoistani. Onhan tässä vielä matkaa aikalailla niihin maailman luokan marmorointeihin, mutta elättelen toivoa että oppisin joskus saamaan kynsille edes siistit kuviot. :D

Kuinka usein te vesimarmoroitte? :)

8 kommenttia:

 1. Nätit kynnet ja ihan hyvin nuo vesimarmoroinnit on onnistunu. Mulla siitä tulee aina semmosta sotkua, tosin en mää jaksa yrittää ku ehkä sen kolme kertaa jos sitäkään.. Heikot hermot tai jotain :D Eli siis en kovin usein marmoroi. Okei en oo ku kerran kokeillu ja vieläki sen aatteleminen ärsyttää, muutta jos sitä joskus yrittäis taas.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :)
   Mä en kyllä itsekään oikeen ymmärrä, että miten jaksoin peräti seitsemän kertaa yrittää, mutta jostain sitä kärsivällisyyttä vielä löytyi! Mullakin on ollut tähän kertaan asti tooodella korkea kynnys lähteä vesimarmoroimaan, sillä ne harvat yrityskerrat ovat päättyneet täyteen katastrofiin. Nyt sain kerättyä rohkeutta testailuun ja ehdottomasti suosittelen suakin vielä yrittämään joskos se tällä kertaa onnistuisi. :D

   Poista
 2. Ihana kokonaisuus jälleen kerran! Oon ihan rakastunu näihin sun musta-sinisiin/minttuihin skittletteihin, joten sovelsin ja apinoin omille kynsille samantyylisen :D Ja voin vaan omiakin kynsiä tuijotellessa tällä hetkellä ihmetellä, miksen oo aiemmin kokeillu minttua ja mustaa samassa lakkauksessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Anni! :)
   Kiva, että joku muukin pitää yhtä paljon mustan ja mintun yhdistelmästä kuin minä! :D Innolla odotan sun versiota minttu-mustista lakkauksista!

   Poista
 3. Oi, onpa nämä kauniit! ♥ Itsellä ei ole kyllä näin hienosti koskaan onnistunut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Nena Sofia! <3 Vesimarmorointi on kyllä todella vaikeaa, mutta ehkä harjoitus tekee mestarin. :-)

   Poista
 4. Löysin siun blogiin vasta nyt! :o Tosi kivoja ja siistejä kynsiä, tykkään! Tuo Gothic Veil on ollut omallakin listalla jo pitkään, mutta aina se on jääny hankkimatta. Nyt tosin tilasin El Corazonin samantyyppisen lakan, ehkä sillä jo pärjää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun kiva, tervetuloa lukemaan ja kiitos paljon! :)
   Gothic Veil on kyllä tosi kiva lakka. Itse ostin sen paikkaamaan Zoyan Stormia, joka on todella samankaltainen Gothic Veilin kanssa. :)

   Poista