maanantai 7. syyskuuta 2015

Leopardia kolmioilla

Kun näin nämä Nena Sofian tekemät aivan ihanat leopardikolmiot, halusin itsekin heti samanlaiset kynsilleni. Kynsien pohjaväri vaihtui alkuperäisestä punaisesta keltaiseksi, sillä halusin päästä testaamaan tuota Kicksin söpöä keltaista tekstuurilakkaa Mimosa Tree. Keskisormeen ja nimettömään valikoitui pohjalle Essencen Wanna Be Your Sunshine, joka sopi todella hyvin tuon Kicksin rinnalle sävyllään. Kumpikin lakka käyttäytyi mutkattomasti ja peittävyyden sai aikaan kahdella kerroksella. Ei paha ollenkaan.



Lakkojen kuivuttua oli aika käydä kolmioiden kimppuun. Kieli keskellä suuta yritin tähdätä vinyylit mahdollisimman tarkasti kolmion muotoisiksi ja lakkasin päälle Essencen nudea cremeä I Nude It. Vinyylit pois ja odottelemaan kolmioiden kuivumista. Seuraavaksi oli aika alkaa räpeltämään leopardikuvioita, joista sainkin tehtyä liian isot ja vähän kömpelöhkön näköiset. Kynsien valmistuttua tuntui, että kolmiot harottivat aivan eri suuntiin, joten päätin lisäillä niiden rajalle glittereitä, josko ne vähän pelastaisivat tilannetta. Kyllähän ne tilannetta jonkin verran auttoivatkin ja näyttivät itseasiassa todella kivoilta tuossa reunoilla. 



Näissä Kicksin pulloissa on todella kiva valekorkki! Tuolla neliön muotoisella korkilla olisikin huomattavasti hankalampi lakkailla. Tällaisten valekorkkien kanssa ei myöskään tule ongelmaksi se, että pulloa kiinni laitettaessa ne jäisivät väärään asentoon ja törröttäisivät pullosta rasittavasti. (Toivottavasti ymmärrätte mitä tarkoitan. :D)


Käytetyt lakat:
Gina Tricot - Base Coat
Kicks - Mimosa Tree
Essence - Wanna Be Your Sunshine
Essence - I Nude It
OPI - Taupe-Less Beach
Dermosil - Gel Top Coat
+Lidanin ruskea akryylimaali
+ Minails vinyylit
+ hopeat glitterit

Ensimmäisen jakson kiireisin viikko alkaa tänään ja mulle on iskenyt syysflunssa! Mun tuuria taas jälleen kerran... Eipä tässä muu auta kun napsia Buranaa nassuun, pukea lämpimästi, ottaa rauhallisesti ja käydä koulussa tärkeimmillä tunneilla hoitamassa pakolliset suoritukset alta pois. 

Mitäs tykkäätte kynsistä? :)

12 kommenttia:

  1. Oi, nämä on aivan ihanat! Todella hyvin onnistuneet ja värit on myös mun mieleen. Vau!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos suuresti!! :) Keltainen on ihanan pirteä väri!

      Poista
  2. Ai että nää on ihanat! Ihastuin niihin Nenan kynsiin ja nyt myös näihin. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suuret kiitokset Fani! :) Nenan kybbet oli kyllä kerrassaan ihanat! <3

      Poista
  3. Kynnet on kyllä kauniit! :)

    VastaaPoista
  4. Voi eikä miten ihanat nää on! Keltainen sopii tähän kyllä täydelliset, ja glitterit tuovat ihan uuden ulottuvuuden koko lakkaukseen <3

    Paranepa pian, inhottavasti tuntuu kaikilla olevan nyt flunssa menossa :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kehuista ja ideasta Nena Sofia! :) <3
      Oon itsekin huomannut että monella tuntuu olevan flunssa ja jännityksellä odottanut että koska se iskee muhun. No nyt se sitten iski...ärh. :/

      Poista
  5. Nää on ihanat! Semmoset hyvän mielen kynnet! Mulle tuli hyvä mieli näitä kattoissa. <3

    VastaaPoista