maanantai 6. maaliskuuta 2017

BYS Nude 2-paletti + swatchit

Huhhuh kylläpäs jännittää tehdä ensimmäistä meikkipostausta tänne. En tosin tiedä miksi, mutta eipä oikeastaan yllätä kun kaikesta osaan aina stressata ja jännittää. :D 

Tänään olisi siis esittelyssä yksi luomiväripaletti, joka yllätti mut positiivisesti hyvällä laadullaan. Kyseessä on siis BYS:in Nude 2-paletti, jonka ostin taannoin olleilta I Love Me-messuilta halvan hintansa vuoksi testiin. Paletilla oli siis hintaa vaivaiset 10€, joten jos paletti olisi ollut huono, ei kyllä olisi korkealta tipahdettu hinnan takia.


Paletti sisältää 12 eri sävyistä luomiväriä, joista 8 on shimmerisiä ja ja loput neljä perus mattasävyjä. Yleisesti koko paletin laatu on tosi hyvä, joskin pientä varisemista voi osassa sävyistä olla, mutta siitäkin päästään kun vähän kopauttaa sivellintä ennen luomelle levitystä. Tuo variseminenkin on hyvin pientä verrattuna joihinkin muihin testaamiini luomiväreihin. Shimmerit ovat kaikki järjestäin todella pigmenttisiä eikä myöskään mattasävyissä ole moittimista sen suhteen. Tosin sävyt Morning ja Selfie ovat aika hailakoita, mutta tämän sävyiset luomivärit ovat sitä kyllä lähes poikkeuksetta aina.  

Omia henkilökohtaisia lemppareita paletista ovat Guestlist, Flirt ja Midnight. Näistä Guestlist ja Flirt ovat lemppareita ihan jo pelkästään ihanien sävyjensä vuoksi ja Midnight huikean pigmenttisyytensä ansiosta. Yleisesti sävyt on itselle todella mieluisia kaikki ja se onkin yksi syy sille, miksi tykkäänkin paletista niin paljon.


Jos jotain moitittavaa pitää paletista keksiä, on se varmaankin tuo shimmerien suuri määrä verrattuna mattasävyihin. Tämä paletti siis ei kaikkien sävyjen osalta ole sellainen, että vain tällä yhdellä paletilla saisi kokonaisen silmämeikin aikaiseksi. Esimerkiksi Smokemachineen ei ole yhdistää jotain mattaista harmaata sävyä tai Guestlistiin jotain lämpimää oranssista sävyä. Itseä tämä ei häiritse, sillä luomivärejä on minulle kertynyt ihan kiitettävästi, joten jokaiselle sävylle tästä paletista löytyy kyllä hyvä kaveri muiden palettieni joukosta. Matkalle ottaisin tämän seuraksi ehdottomasti jonkin mattapaletin!

Myös tuo paletin peili on aika huono, mutta ompahan nyt edes yritetty laittaa sinne peili. Itse paletti on sisäpuolelta vähän ehkä halvahkon oloinen, mutta kun luomivärit ovat näin hyviä, niin tälläiset pikkuasiat eivät haittaa kyllä yhtään ainakaan minua. 

Koska hyvään paletin esittelyyn kuuluu myös swatchit, päätin näpsäistä niistäkin teille kuvat. Heti näin alkuun täytyy sanoa, etten ole mikään ammattilainen tällaisten meikkien esittelyjen kanssa, mutta yritin nyt parhaani mukaan saada hyvät kuvat noista swatcheista aikaiseksi. Vasemmalla puolella on siis sormella tehdyt swatchit ja oikealla siveltimellä tehdyt. Ainakin noista kuvista tuo pigmenttisyys erottuu hyvin, mikä on yksi paras asia koko paletissa! 

  Sävyt vasemmalta oikealle: Morning, Guestlist, Selfie, Flirt, VIP, Photoop ja Shots.

Sävyt: Midnight (musta), Smokemachine (yllä vasemmalla), Difloor (yllä oikealla), Pickup (alla vasemmalla) ja Heels Off (alla oikealla).


Jokin ajatuskatkos mulle tuli vissiin näitä swatchaillessa, sillä tuossa Midnightin swatcheissa, siveltimellä ja sormella tehdyt ovat juuri päinvastoin, eli vasemmalla on siveltimellä tehty ja oikealla sormella tehty. Onneksi tuo ei niin haittaa, sillä kummastakin swatchista pystyy huomaamaan kuinka hurjan pigmenttinen tuo musta on! Tämän hetkinen suosikki mustista luomiväreistä!

Mulle yleisesti luomivärien kanssa on tärkeää pigmenttisyys, sillä tykkään luomivärien kanssa päästä liiemmittä töittä, joten kerrostusta vaativat sävyt eivät ole niitä ihan ehdottomia lemppareita. Ja kun vastaani käveli kymmenen euroa maksava paletti, jossa pigmentit ovat kohdillaan, ei voinut muuta tehdä kuin ostaa se äkkiä itselleni ennen kuin joku muu veisi sen nenäni edestä. Myös mun messuseura osti tämän samaisen paletin itselleen ja oon kyllä kuullut hänenkin tästä tykkäävän!

Onko teillä kokemusta BYS:in meikeistä tai lakoista? 
Ihanaa maanantaita! ♥

2 kommenttia:

 1. Häääh miten mä en nähnyt tällaista messuilla pyöriessä :D Siellä on ihan liikaa kaikkea! :D

  Mutta kiitos esittelystä, voisinpa vaikka googlailla että mistä tätä löytyy. Pätevältä vaikuttaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis musta tuntuu kanssa, että oon missannut vaikka mitä juttuja messuilla vaikka luulin niin järjestelmällisesti sen läpi muka kiertäneeni. :D Mutta siis noita BYS:in tuotteita oli siinä samassa kojussa, missä oli niitä perus China Glazeja kolmella eurolla!
   Suosittelen kyllä ehdottomasti testaamaan jos jostain netin syövereistä tämä löytyisi! :)

   Poista