lauantai 11. maaliskuuta 2017

Ruskeat ranskikset

Nyt olisi kulunut se viho viimeinen viikko ennen kauhistuttavien kirjoitusten alkua. Ensi viikolla olisi siis mulla maanantaina edessä äidinkielen esseekoe ja keskiviikkona fysiikka. Iiks! Jos täysin rehellisiä ollaan niin oon itseasiassa aika iloinen niiden alkaessa jo ensi viikolla, sillä pääsen vihdoin eroon tästä hirvittävästä stressistä, mitä oon saanut kantaa jo vuoden alkutaipaileilta asti. Tosin ei mun kaikki stressit siihen silti lopu, sillä vielä pitäisi tehdä tälle keväälle yhteishaut ja jossain välissä pitäisi vissiin käydä niissä pääsykokeissakin. Öö, ei kiitos. 


Tänään olisi vuorossa taas BornPrettyStoren tuotteiden testailua. Tämähän nyt ei kyllä mitään hardcore-testaamista ole, sillä mulla olisi taas näytteillä teille sormuksia. Viimeksi testituotteita valitessa päätin ottaa kahdet sormusjutut testiin ja niistä on nyt viimeiset esitteillä. Päädyin siis valitsemaan tälläisen kultaisen sormus setin, jossa tulee viisi erilaista kultaista sormusta. Koot ovat itse säädeltävissä, joten näitä tilaillessa ei tarvitse kokoa ainakaan pohtia. Eiväthän nämä varmasti ole mitään ylintä huippuluokkaa tai edes lähellä sitä, mutta halvan hintansa vuoksi kyllä mielenkiinnosta testiin ottaa. Muidenkin halppis-sormusten mukaan nämä muuttuvat sormuksien sisäpuolelta aika nopeasti sellaisiksi ruosteen oransseiksi, mutta onneksi se ei ulkopuolelle niin näy. Ihan käyttiksiä sormuksia! Mun lempparit näistä on tuo pikkusormessa oleva ja keskisormessa ylempänä oleva sormus.


Kynsillä ihan ihka ensimmäistä kertaa ruskeat ranskikset, joita ei tosin paljoakaan tavoita, sillä maalauksien kanssa tipit näyttävät lähinnä mustilta. Tulipahan nyt ainakin testattua. Maalaukset ovat sitten sitä kalipeeria, että en kyllä tiedä sopivatko näihin ollenkaan vai miten on. Ne kyllä onnistuivat suhteellisen hyvin, mutta saivatkin kyllä onnistua, sillä väkersin noita pelkkiä maalauksia varmaan sen puolitoista tuntia. Pikkuisen olivat selkä- ja niskalihakset koetuksella. 

Käytetyt tuotteet:
Gina Tricot - Base Coat
Gina Tricot - Puff Powder
Essence - Yummiiii!
Monte Marte - Titanium White
Monte Marte - Burnt Umber

Vähän jäi ristiriitaiset mielipiteet mulle näistä ranskiksista, sillä en vieläkään osaa oikein päättää pidänkö näistä vai en. Ainakin tuli käytettyä tuhottomasti aikaa ja vaivaa noiden maalailujen kanssa. Ja tiedättekös mitä? Mulla on tälläkin hetkellä ranskikset kynsillä, joten tuutte näkemään vielä seuraavankin postauksen verran ranskiksia! 

Jos kiinnostuit jostain BornPrettyStoren tuotteesta, voit tilauksen yhteydessä käyttää blogini alekoodia AHAH10, jolla saat -10% alennuksen tilauksen yhteydessä. En hyödy linkkien klikkailuista tai tehdyistä tilauksista. 


Mikäs on teidän tuomio tämän kerran lakkauksista? Rentouttavaa viikonloppua! ♥

4 kommenttia:

 1. Tosi kauniit lakkaukset minun silmääni! <3

  VastaaPoista
 2. Hyvänen aika miten upeat kynnet taas! ♥__♥ Tykkään ihan sikana! Samoin nuo sormukset on kivoja. :) Mäki tykkäisin sormuksista mut kun en koskaan muista käyttää niitä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon Katri! :) <3
   Mulla taas on sormusten kanssa sellainen ongelma, että tapaan aina kadottaa ne jonnekin! Ihme, että sain edes nämä BPS:n sormukset kuvattua ja postattua ennen niiden hukkaamista, haha. :'D

   Poista