lauantai 29. joulukuuta 2012


Kynsissä käytetyt lakat : 
Yves Rocher - Aluslakka
Golden Rose rich color - 06 ( Pohja )
W7 - 116 Multi Dazzle ( Hile )

Nyt vihdoin alan laittaa tänne kuvia kynsistä. Joululahjaks saamani jalustan myötä on alkanu kuvat kynsistä onnistua. Haastavuutta kynsissä ei ollut juuri ollenkaan, mutta päätin koittaa tuota W7 jonka Sanna toi mulle keskiseltä. Glittereitä ei tarvinnut juurikaan noukkia pullosta. Lakka oli juuri sellainen kuin odotinkin, ja se on yks mun lemppari hileistä. Golden Rosen rich coloreissa on todella leveä suti ja sen pitäisi kuulemma ensimmäisellä vedolla peittää. Mulle ei valjennut tämä leveän sudin idea, taitolaji. Kokoajan meinas mulla tulla liian paksu kerros lakkaa tai sitten lakkaa meni ylireinojen, kun suti oli niin leveä. Tää voi johtua myös siitä, että kynsiä aloin väsätä joskus yhdeltä yöllä ja väsy on todennäköisesti kostautunut huolimattomuudella. No, emmä vielä oo luovuttanu. Aion opetella lakkaamaan hyvin myös leveillä sudeilla. 

Aamulla verhoja availlessa huomasin, että pihalle oli tullu aivan ihana sää ja näytti niin talviselle että huh. Siinä tuijottelin pihalle ja kuvailin talitinttiä, joka omenapuussa lauleskeli. Samalla, kun vein linnuille ruokaa päätin kuvailla ajankuluksi. Kuten kuvista huomaa oon saanu jo aika hyvin ton pikselimössö taustan pois. Ainakaan noissa ulkona otetuissa kuvissa ei näy juuri yhtään. Tuossa lakka kuvassa se ehkä vähän näkyy, mutta se todennäköisesti johtuu siitä, kun jouduin rajata yhden lakan tuosta kuvasta pois. 

Nyt odottelen uutta vuotta, kun kuuta nousevaa. Todennäköisesti postaan maanantaina vielä viimmesen 2012-vuoden postauksen. Ainakin uuden vuoden kynnet aion tehdä, joten jos hyvät kuvat saan niin postaan ne tännekkin asti! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti